vrijdag 27 mei 2011

Zou het lukken?

Weer zo’n titel die voor velerlij uitleg vatbaar is. Eerst bedoel ik eigenlijk het plaatsen van dit bericht, want er zijn weer problemen met Blogger. Het reageren op andere blogs wil mij niet lukken. Normaal gebruik ik de webbrowser Mozilla Firefox, maar als ik over stap naar Internet Explorer dan kan ik achter mijn blog komen, om het bericht te plaatsen, met firefox gaat dat niet lukken. Hopelijk worden de problemen opgelost, vrolijk wordt je er niet van, ik ben niet de enige heb ik wel gemerkt. De andere uitleg is van andere aard, afgelopen maandag heb ik een punch-apparaatje gekocht, die je met de hand moet bedienen.
P1030272.JPG
Gistermorgen werd het pakje al bezorgd, dat was héél snel!  Ik heb er ook een setje grove viltnaalden bij gekocht, zodat ik dit eerst eens uit kan testen. Uit tijdgebrek ben ik maar even bezig geweest met restjes organza en restjes vilt van Vilterietje. Ik heb dit vilt tussen katoen en organza gepunchd, maar ook over de organza. Het is deze keer maar een kort bericht, volgende keer beter!

4 opmerkingen:

joke zei

Grappig dat het bij jou precies andersom werkt. Ik zag gisteren heel veel berichten op internet van mensen die niet konden reageren, maar na overgeschakeld te zijn op Firefox lukte het wel. Het zit hem dus kennelijk in het overschakelen en niet in de provider.
Mijn probleem van het niet kunnen afmelden is ook nog steeds niet opgelost. Vorige week kwam ik er 1 keer tussendoor, maar daarna was ook die omweg 'afgesloten'.

vilterietje zei

ha aart! het is gelukt, feest!!!
nu hoop ik dat mijn reactie ook lukt. blogger is op dit moment een grote gokkast:)
veel succes met vilten!!

Hannie zei

Weer een leuke techniek erbij!
Zo,n handpunch apparaat werkt net zo goed als een machine. Alleen heb je wat meer kracht nodig!

Peti zei

Heb je dit groene punchapparaatje gekocht samen met de schuimrubber? Ik gebruik hem alleen maa met de bijbehorende borstel. Ik ben veel te bang dat hij anders kapot gaat. groetjes Peti