zondag 21 april 2013

Leuke dagen.

De afgelopen dagen waren leuk en ook wel vermoeiend, er komen er nog een paar langs de aankomende week. Eerst was er vrijdag de maandelijkse bijeenkomst van AQGO, gepland was een workshop van Ans Kasteijn, maar die kon helaas niet doorgaan. Janneke, http://acastelle.blogspot.nl, was al van te voren gevraagd om een onderwerp voor te bereiden. Daardoor hebben we onze vaardigheden op de naaimachine kunnen verbeteren.

In de ochtend zijn we bezig geweest bandjes op te naaien, stroken op te naaien, steeds met andere steeklengtes. Zodoende wordt het een stekenlap, zodat je kunt zien welke steeklengte je zelf goed vindt passen op je werk. Na de lunch en een volle maar zeer interessante show and tell gingen we verder met een soort mola werk á la Janneke. Volgende maand is de laatste bijeenkomst voor de zomerstop.

De zaterdag was ingeruimd voor het werk in het nieuwe appartement van mijn moeder, donderdag middag kreeg ze de sleutel, donderdagavond is de eerste ploeg al begonnen de muren te schuren en voor te strijken. Vrijdag is er gewerkt aan het behangen met glasvezelbehang. Zaterdagmorgen was er een grote groep aan het werk om het laatste behangwerk af te maken en alvast te beginnen met sauzen. Het resultaat is dat alles nu 1 keer in de saus is gezet en de woonkamer is al voor de 2e keer gesausd. Moeders wist niet wat ze zag, toen ze aan het eind van de middag een kijkje kwam nemen. Morgen ga ik samen met mijn jongste broertje het zitgedeelte in de huiskamer behangen.

4 opmerkingen:

Hannie de Beer zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hannie de Beer zei

Een leuke en leerzame bijeenkomst, en een welbestede Zaterdag! Fijn om met zo'n goed team te werken.

Jo Huijsman zei

Top Aart, vele handen maken ......
Wat zal je moeder blij zijn met zo veel hulp.

sylvia zei

hey bezige bij, wat ben je druk!!
Veel succes!!
liefs, Syl