zondag 19 januari 2014

DRAMA!

Gistermorgen begon ik met het uitspoelen van de grote lap, het viel me helemaal niet tegen! Maar dan is de lap nog nat en moet eerst een rondje in de droger draaien. Het strijken was een feest, ik ben zeer te spreken over het resultaat!
Omdat de lap vrij groot is, hij kwam iets boven mijn hoofd uit toen ik hem helemaal omhoog hield en ik ben ongeveer 1,80 m, heb ik hem dubbelgevouwen om het goed te fotograferen. De foto hierboven toont de ene helft.
Hier is de andere helft. Veel drama, de kleuren hebben goed gereageerd op elkaar en sommige stukken springen er echt uit. Bij het rood zijn stippen te zien, dit komt vooral bij rood voor, maar ik vind dat juist een voordeel, het geeft extra diepte in de stof.
Ik heb voor jullie nog wat close-ups gemaakt om het drama nog beter te kunnen zien!


15 opmerkingen:

Quiltgroep Tinte zei

Dat is een prachtige lap geworden Aart.

Cobi zei

heel mooi geworden.
ik had hetzelfde: bij het lezen van die blogpost dacht ik, dat ga ik ook doen. maar ik moet het nog steeds doen. ik heb nog wel een bak van de hamster, ratten of 't konijn staan om m'n lappen in te verven. en er gaat veel stof in een vrij kleine bak. ik hoop binnenkort er aan toe te komen.

joke zei

Wat een prachtige lap is het geworden. Wel moeilijk denk ik om er iets mee te doen. Ik zou bang zijn om afbreuk te doen aan de schoonheid van de lap op zich.

Hannie de Beer zei

Prachtig! Echt helemaal goed gelukt. Omdat het een grote lap is kun je er stukken uithalen voor een project.
Zal zeker lukken!

marjolijn zei

Ik schrik me een hoedje, denk dat er iets vreselijk mis is gegaan. Maar nee, integendeel, je hebt een prachtige lap geverfd. Ik vind die spikkels ook meestal erg leuk.

Liesbeth Wessels zei

spannend hoor om deze titel boven je blog te zetten, ik dacht dat de lap mislukt was. Hij is prachtig. groeten van liesbeth

Jo Huijsman zei

Prachtig Drama!

Ineke zei

Je houdt iedereen voor de gek. Mooi!!

Klaske zei

Prachtige lap is het geworden Aart!

Janny de Roo zei

Voor zo'n (prachtig) drama hoef je niet bang te zijn toch....Nu nog bedenken wat je er mee gaat doen....dat kan wel een echt drama worden....haha

Nienke zei

Veel drama, wat een prachtige omschrijving voor een heftige lap! Ik ken iemand die zou zeggen, ik zou er niets meer aan doen ;-), tunnel boven in en ophangen. Maar ja, ik ben toch heel benieuwd wat jij er mee gaat doen dus wordt vervolgd!

mia zei

Het is echt een drama, nou dramatisch mooi is een betere omschrijving, wat heerlijk zo'n grote lap, veel plezier.

miekequilt zei

Ik schrok even van je titel, maar al lezend snap ik het helemaal. Schitterend!!!

Nikadamaja zei

Dat ziet er heel spannend uit. Ik ben benieuwd wat je ermee gaat doen.

christina zei

prachtige lappen zijn het geworden.