donderdag 10 april 2014

Samenvoegen.


De proefjes die ik maakte n.a.v. het boek Mixed media master class van Sherrill Kahn zijn samengevoegd, het was ook weer mijn beurt om te schrijven voor http://quiltersgilde.blogspot.nl.
Daar staat het hele verhaal. Sommige delen zijn geslaagd, anderen nog niet. Dat is het leukste van een leerproces. Ik ben zeer te spreken over het stempelen in de structuurpasta, minder over hoe ik de lichte lappen heb verwerkt op de ondergrond.

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ziet er goed uit Aart. Werken met puffpasta blijft leuk. Is altijd een kwestie van uitproberen ,tot je de foefjes onder de knie hebt! Ik ga de blog van het Gilde eens bekijken.

Liesbeth Wessels zei

Hallo Aart,
Leuk ik heb beide mailtjes gelezen. Ik vind het een erg leuk boek, heb net gisteren de modellingpasta gekocht bij ACTION. ik ga dus gewoon door met uitproberen. groeten van
liesbeth

Unknown zei

Hallo Aart, ik ben Ank van de quilt huisjes uit Deventer, Het werk ziet er goed uit, het lijkt alleen te compact doordat de lichte lapjes te dicht op elkaar zitten,ik zou wat ruimte open laten waardoor de ondergrond zichtbaar word.

miekequilt zei

Leuk dat je ook op de site van het Gilde schrijft, ik vind het een goede zet om zulke enthousiaste quilters meer ruimte te geven om hun werk te laten zien.

Jo Huijsman zei

Ik lees dat je zelf niet helemaal tevreden bent, maar ik vind het mooi.

elle zei

:)