maandag 11 april 2016

Druk met van alles en nog wat.

Het is al weer een tijd geleden dat ik een bericht plaatste, er gebeurt genoeg, alleen kan ik er nog niets van laten zien.
2 Weken geleden naar een tentoonstelling geweest van Zoo-tex, die alweer achter de rug is. Ook naar IJsselstein geweest voor de tentoonstelling van Geskea Andriessen, zij exposeert nog de hele maand in de bibliotheek van IJsselstein (Utr.)
 Geskea is een textielkunstenares die steeds naar nieuwe inzichten zoekt, zo hangen er diverse viltwerken van haar en ze werkt ook met plastics. Een aanrader!!
Afgelopen vrijdag kwam de Art Quilt groep Oost weer bij elkaar en was het onderwerp TRANSPARANTIE. Aan de hand van een inleiding zijn we aan de slag gegaan. Ik ben verder gegaan met werk wat ik nog had liggen. Dit is een vlechtwerk van 2 lagen lutrador, met op 1 laag een geprinte foto.
Aan het eind van de middag konden we allen wat laten zien aan elkaar.
Nu weer verder met het werk voor het Quiltfestival in Noord-Groningen en het nieuwe thema van De-Uitdaging en niet te vergeten de Regiodag West-Gelderland, die vandaag gehouden wordt in Bennekom.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk Aart! mijn expo is t/m 31 mei te zien in bibliotheek IJsselstein

Hannie de Beer zei

Gezellig blogbericht Aart! De tt probeer ik nog te gaan zien, en je transparant werk, is erg leuk, een idee voor onze jaarlijkse bijeenkomst van de Uitdaging?

Eke zei

Mooi Aart, dat transparante werk. En een hoop te doen en weinig dat getoond kan worden. Is hier ook het geval, lekker bezig zijn we in elk geval!

Jo Huijsman zei

Je bent gewoon hartstikke druk, maar heel goed bezig en je quilt voor Groningen, mooi dat ik een voorproefje mocht zien.