zondag 10 november 2013

Lucht!

Afgelopen vrijdag was de medewerkersdag van het Quiltersgilde, waarbij nieuwtjes voor het komende jaar worden gedeeld, medewerkers in het zonnetje worden gezet en we elkaar weer eens ontmoeten. Meestal gebeurt dat in Nijkerk, dit jaar gebeurde dat op een andere plek en wel bij de tuinen van Appeltern.
Na de koffie, het officiële gedeelte en de lunch, kregen we een lezing van de directeur van de tuinen van Appeltern en daarna konden we de tuinen gaan bekijken. Allerlei stijlen zijn er te zien en wandelpaden slingeren door de verschillende stijlen. Op een muurtje stonden deze schoenen, waarbij het mos langzaam over de schoenen heen begint te groeien.
Een mooi moment om allerlei tructuren te fotograferen en ideeën op te doen.
Gisteren was het ook weer een drukke dag, we hebben nu het oude huis van mijn moeder helemaal leeg gemaakt. Hier een hoek met spullen die naar de rommelmarkt moesten, een vrachtwagentje werd gevuld met spullen voor het kringloopcentrum, andere hoekjes met spullen die verdeeld werden en niet te vergeten de container met spullen die weg gaan. Eindelijk na anderhalf jaar is alles weg en het huis leeg!


5 opmerkingen:

els zei

Wat een mooie foto's. Kan me voorstellen dat je genoten hebt.

Jo Huijsman zei

De tuinen zijn inderdaad prachtig en inspirerend.
Daarom hou ik van tuinen en quilten.
Wel vreemd gevoel, alles weg uit het ouderlijk huis en de laatste keer de deur dicht trekken.

Hannie de Beer zei

Een leeg gevoel denk ik om het ouderlijk huis uitgeruimd achter te laten...
Gelukkig heb je dit weekend ook veel moois en kunstzinnigs gezien! Prachtig hé die tuinen in Appeltern.

Anoniem zei

Mooie foto's, hoe verzinnen ze het, schoenen laten bemossen. Zo lang gedaan over het leeghalen van ene huis, het zal nu vast wel raar voelen dat alles nu echt klaar is.

Leny Huneman zei

Wat verrassend