maandag 10 februari 2014

Druk weekend.

Gisteren was het eerst puinruimen ( opruimen ), want afgelopen vrijdag was er weer een samenkomst van de Art Quilt groep Oost, met een workshop van Wil Fritsma. Erg leuk, maar ook stevig doorwerken om met een redelijk resultaat naar huis te kunnen gaan.
Hier ligt het zover klaar dat er nu genaaid en gebrand kan worden. Dit werk is opgebouwd uit lutrador, organza, velours de panne en geverfde vliesofix.

Zaterdag kwam de blogredactie van het Quiltersgilde bij elkaar aangevuld met leden van de redactie, in de ochtend is er vergaderd, in de middag een workshop door Nienke. Zij deelde vierkantjes uit van vilt en er kwamen dozen met kralen en spiegeltjes op tafel.
Ook was er voor iedereen een brown bag, het principe van een brown bag is dat wat er in zit gebruikt moet worden. Het doel is dat we er allemaal iets van gaan maken en daarover zo nu en dan bloggen.
Dit zat in mijn brown bag, niet echt mijn stoffen, maar er mag vast geverfd gaan worden. Hou het blog dus in de gaten van het Quiltersgilde.


3 opmerkingen:

Unknown zei

Het was goed dat we eens met elkaar om de tafel hebben gezeten. Wat een ideeën en plannen komen er dan naar boven borrelen. En dat je wat verf gaat gebruiken om die stofjes te camoufleren verbaasd me niks…..

MulticoloredPieces zei

Hi, Aart. The translator doesn't seem to want to work, but that first piece of squares is beautiful--pleasing colors and form.
best, nadia

Hannie de Beer zei

Leuke workshop! Ik volgde die ook bij Wil in het Kantmuseum. Nog steeds niet helemaal afgemaakt, maar dat komt nog. Gezellig zón uitdaging in een tasje! Ik ben benieuwd ?