zaterdag 13 juni 2015

Workshop Breakdown printen deel 2

Gisteren kwam de AQgO ( Art Quilt groep Oost ) weer bij elkaar, de laatste keer was 12 April. Toen zijn we bezig geweest met het vullen van de zeefdruk ramen. Nu werd printpasta aangemaakt zonder verfstof om de prints over te brengen op stof. Voor velen was dit een nieuwe techniek, al lange tijd willen doen maar er nooit aan toe gekomen of nooit gedurfd om eraan te beginnen.
Toen we begonnen begon de warmte buiten al behoorlijk op te lopen, maar binnen bleef het nog redelijk koel.
Ieder had met diverse kleuren verf gewerkt en zich afgevraagd hoe dit zou uitpakken. Maar al doende werd er nogal eens een kreet geslaakt na het optillen van het zeefdrukraam.
Verrassend waren ook de overlappingen.
Toen werd het etenstijd, we hadden allemaal wat meegenomen voor de lunch, door het mooie weer kon dat in het bos gebeuren, alles vervoerd op 2 karretjes.
Na de lunch nog even doorwerken en voldaan naar huis.
6 opmerkingen:

Jo Huijsman zei

Het was een top dag Aart. Ik ben reuze benieuwd naar mijn resultaat, maar moet nog even geduld hebben.

miekequilt zei

Wat ziet het er weer geweldig uit zeg.

Joke Hardenbol zei

Dat is vast een heel leuke dag geweest.

Hannie de Beer zei

Een geweldige dag, met heel mooie resultaten zo ik kan zien! Uitstekend gelukt toch?

Eke zei

Het ziet er prachtig uit, lijkt me een heel bijzondere techniek. En ook de lunch lijkt me niet te versmaden. Volgens mij zullen jullie mooie herinneringen hebben aan deze dag.

els zei

Mooie resultaten. Dat is echt genieten geweest, zowel van het printen, de lekkere lunch en het mooie weer. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.