zondag 5 augustus 2012

Tevreden?

De lappen die ik de afgelopen dagen heb gezeefdrukt heb ik uitgespoeld en gewassen en ik mag zeggen dat ik
P1040677.JPG
tevreden ben naar het resultaat. Omdat ik de screen heb gevuld met printpasta met een kwast zitten er lichte stukken tussen de donkere kleuren en het oranje-geel, dat effect komt nu mooi over op de stof, niet alle wat reliëf achter moest laten op de zeef is goed overgekomen op de stof, het reliëf dat links boven en links onder is te zien is van een stukje afgeknipt van een anti-slip badmat, daar ben ik heel tevreden over.
P1040678.JPG

Hiernaast een foto van dichterbij, rechts is een stempel afdruk te zien van Trapsuutjies.De tweede afdruk
P1040679.JPG
P1040680.JPG
is ook interessant geworden.
Van deze lap ook een foto van dichtbij.
De rode lap had nog een verrassing voor me na het wassen. In de zeef zat ook nog iets geel
P1040676.JPG
, wat onder de rode verf vandaan kwam. Deze 3 lappen zijn zeker goed te gebruiken in toekomstig werk, ik zie al iets voor mee met gelaagdheid.
Op de tuin bij mijn moeder is het afgelopen week goed gegaan, het onkruid stond een meter hoog en was er goed uit te trekken. Er komen veel gedachten boven als je zo aan het werk bent, omdat het mijn geboorte huis is en het nu te koop staat, heb ik ook een alvast wat afscheid genomen van de vrijheid van mijn jeugd. Mooi is het om deze herinneringen te hebben!

3 opmerkingen:

Ineke zei

Tevreden? Ik wel en jij hoop ik ook.'t Is altijd afachten hè.

Hannie de Beer zei

Ik denk dat je best tevreden mag zijn?Met de lappen,en ook met het wieden in de tuin,al is het niet gemakkelijk om je ouderlijk huis in de verkoop te zien!

sylvia zei

Bijzondere lappen! Ik lees van boven naar beneden en dit is het laatste bericht dat ik lees,vandaar!
Tis goei dat je zelf aardig tevreden bent over je maaksels, want het lijkt me allemaal veel werk (en rommel, typisch een opmerking van een huisvrouw, he).
Ik hoop dat het huis van moeders snel verkocht wordt, afscheid heb je eigenlijk al genomen en alles onderhouden als het in de verkoop staat is veel werk.
Liefs, Sylvia