vrijdag 22 maart 2013

Demonstreren.

Het was een tijdje rustig hier, door allerlei gebeurtenissen. Aankomende zondag ben ik te vinden in Castenray voor de Probeer en Doe Dag van Cassandra Creatief. Deze winkel bestaat nu 2 jaar, de eigenaresse is Petra Poels, De reden van deze dag is het aanbieden van allerlei hobby's en het aanbieden van allerlei informatie daarover.

Een aantal weken geleden werd ik hiervoor gevraagd en zegde ik toe, maar toen kwam het denken aan wat te doen. Ik wilde niet met verf aan de gang gaan, teveel kans op geklieder met allerlei mensen om mij heen en de kans op vlekken op kleding van bezoekers, het versmelten van plastics leek me ook geen goede keus omdat er giftige gassen vrijkomen. Synthetische stoffen en transferverf is het geworden, natuurlijk neem ik ook andere dingen mee om te laten zien.

Verder was ik afgelopen zondag weer eens jarig, dat kost ook voorbereiding. Sommige dingen kun je plannen, maar andere overkomen je. Zo viel afgelopen zaterdag de verwarming uit, 8 appartementen in de kou, het bleek niet aan het waterniveau in de ketel te liggen, maar er was wel degelijk iets kapot. De onderdelen hiervoor konden maandag pas aanwezig zijn. Gelukkig hebben wij nog een uitweg, de openhaard, maar dan moet er wel wind zijn en die was er niet veel. Gelukkig hebben mijn gasten en wijzelf het niet koud gehad, maar door de slechte trek in de schoorsteen was het weleens rokerig in huis en roetaanslag op de haard.

Voor informatie over de Probeer en Doe Dag klik op onderstaande link.
Probeer en Doe Dag

9 opmerkingen:

joke zei

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag Aart.En veel plezier bij het demonstreren komend weekend.

Liesbeth Wessels zei

hallo Aart, alsnog gefeliciteerd. Ga meteen je verjaardag in mijn agenda zetten. Leuk dat je zaterdag weer een presentatie heb. Ga je met transferverf werken ??? groetjes en veel succes

Anoniem zei

Hallo Aart,
ook nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
a.s. zaterdag veel succes en gezelligheid.
groetjes, Gerrie

Jo Huijsman zei

Hoi Aart, Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet van je nieuw beklede bank en wat een feestje, zomaar een stalenboek!

Birgitte aka Bietje zei

Proficiat met je verjaardag. Met veel mensen knus bij elkaar en de kou gaat weg.
Wat leuk trouwens dat je naar Castenray komt. Ik wist niet dat Cassandra open dag had. Maar het is maar een kwartiertje hier vandaan, dus ik ga tijd vrijmaken om te komen en jou een handje te geven.
Tot zondag.

Ineke zei

Alsnog gefeliciteerd Aart en succes zaterdag.

Hannie de Beer zei

Proficiat! Succes met de doe dagdemo

mia zei

gefeliciteerd, wat lastig als de verwarming uitgerekend als je een huis vol hebt. succes met je demonstratie.

Webredactie zei

Gefeliciteerd Aart, en veel plezier in Venray!