zondag 25 januari 2015

Hoera! eindelijk lag er een laag.

Gistermorgen toen ik wakker werd was ik benieuwd of er al een laag sneeuw lag, maar dat was niet het geval, alles was nog droog. Ik ben altijd vroeg, meestal rond de klok van 5 uur wakker, om half 6 regende het, maar tegen 6 uur viel de eerste sneeuw, dikke vlokken! Al gauw lag er een leuk laagje, maar nog te weinig om op te gaan scheppen. 
Toen de laag sneeuw goed genoeg was naar beneden, gewapend met emmer en schep om een volle emmer sneeuw te scheppen. Ik voel me bekeken als ik dat doe, maar niemand ziet iets, iedereen loopt gewoon door en als iemand zich af heeft gevraagd wat ik daar deed tussen de geparkeerde fietsen, is er niet de moeite genomen om vragen te stellen.
De sneeuw is ondertussen aan het smelten en de witte lappen krijgen kleur. Stiekem even kijken?


Morgen maar kijken hoe dit afloopt!

6 opmerkingen:

miekequilt zei

Ik denk zo maar, dat er veel sneeuwgeverfd is. Want ja, als die sneeuw er dan eindelijk ligt, moet je er van profiteren.
Ben nieuwsgierig naar het resultaat.

Birgitte aka Bietje zei

Oh, ja sneeuwverven. Ik was helemaal vergeten dat je dat ook met sneeuw kon. Leuk. Ik vraag me wel af of het verschil uit zou maken of je de sneeuw langzaam of wat sneller zou laten smelten? Weet jij het?

Gert zei

Ziet er spannend uit Aart, ik ben benieuwd naar het resultaat.

Quilts and Newf's zei

o, wat spannend he , hier ook druk met sneeuw verven...

Yvonne zei

Wat apart....Ik ben wel nieuwsgierig naar het resultaat.

Hannie de Beer zei

Leuk toch hè , ik was het gisteren vergeten, maar vanmorgen lag er hier nog meer dan genoeg om ook te gaan verven.
Spannend hoor!