donderdag 7 juni 2012

Glitters.

P1040447.JPG
Even heb ik zitten dubben hoe verder te gaan met deze lap, maar uiteindelijk zijn het glitters geworden. Ik ben begonnen met de witte, om het uit te proberen. Na het eerste stuk beviel het me wel, daarna is het uitgebreid naar beide kanten zodat de uiteinden de rand zouden raken. Er moest toch nog iets anders bijkomen, een rij zwarte glitters, als je de foto vergroot is het duidelijker te zien. De zwarte glitters zijn kleiner dan de witte, maar storen helemaal niet.
P1040446.JPG
Op de witte glitters zit een kleine witte rocaille en op de zwarte een zwart rocaille. De witte glitters zijn een beetje doorzichtig, maar als het licht er mee speelt dan is de ene licht groen en de andere licht roze. Dan krijgt dit quiltje toch nog wat kleur! Ik heb nooit met glitters gewerkt en sporadisch met rocailles, maar dit werk is heerlijk rustgevend om ‘s avonds te doen, trouwens ook bij het kijken naar de dankdienst voor Queen Elizabeth.

4 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Mooie oplossing is dit!Het is moeilijk om zulke mooie lappen te bewerken vind ik..Je brengt me weer op nieuwe ideeen,dankjewel!

christina zei

pas maar op voor eksters

Webredactie zei

Verrassende wending!

Janien zei

Waar leer je dit toch allemaal. Ik zou het zelf ook graag leren. Heel mooi!