vrijdag 14 september 2012

Deventer.

Ik zou nog een bericht schrijven over de ATT in Deventer, zondag zat ik daar het machinaal quilten te demonstreren en woensdag heb ik de tentoonstelling bekeken.

P1040769.JPG

Zulke dagen zijn net feestjes voor mij, je komt er altijd bekenden tegen, goed om afspraken te maken of de band weer aan te halen. Zondag was helemaal een feestje, heerlijk om mensen informatie te kunnen geven, in de hoop dat ze eindelijk de grens overstappen om de naaimachine ook eens te pakken om hun quilt te vullen met machine steken. Wat mij vaak gevraagd werd, was of de steekjes wel allemaal even groot werden. Mijn vaste antwoord is dat ik nog nooit iemand met een klein liniaaltje steekjes heeft staan meten op een tentoonstelling.
De verzorging door de gastvrouwen was voortreffelijk, was mijn thee koud geworden, dan stond er weer een dampend kopje thee klaar. Hulde dames! Er hingen dit jaar mooie quilts, zowel traditionele, al of niet modern, alsmede ook de Art Quilts. Er is weer inspiratie opgedaan. De aankomende week wordt het hier stil, ik ben er even een weekje tussen uit.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Het was inderdaad een geweldige expositie! Er is veel en goed werk verricht door alle vrijwilligers o. a. jij. We zien alweer uit naar volgend jaa. Ik hoorde dat er een jubileum is. In ieder geval erg leuk om jou te ontmoeten! Fijne week in het vooruitzicht!

Schering & Inslag zei

Excuus dat ik deze plek misbruik om met U, Aart, in contact te komen maar het emailadres dat ik van u heb is niet juist meer (@chello) en ik heb zojuist telefonisch beloofd u een mailtje te sturen naar aanleiding van uw aanmelding van 3 quilts voor onze tentoonstelling in oktober... even een mailtje naar info@scheringeninslag.com svp. Bvd

Thearica zei

I wanted to let you know that the Men Quilt Too Show for this October is cancelled due to low participation. I am however, going to have a linky party just like I did last year for everyone who wants to come over and link up again. I hope to see you!

The linky party will air on October 15th over at www.pigtalesandquilts.com!