dinsdag 16 april 2013

Druk dagje!

Dat is het altijd wel als je regiovertegenwoordiger bent, van te voren moet de workshop worden voorbereid, in dit geval 2 workshops, maar het is het dubbel en dwars waard.

87 Bezoekers waren er vandaag en ook Rita Visscher was aanwezig, zij bracht de postzegelvelletjes mee met de oude quilt erop. 61 Velletjes zijn er verkocht en ook de kaarten hadden stevig aftrek. Het winkeltje was dit keer Marin Patchwork uit Westendorp, Hannie Hennink is altijd goed voorzien van alles wat een quilter nodig heeft.
De quilt hieronder is gemaakt door Hetty, die vorig jaar na de regiodag zo de smaak van de workshop te pakken had, dat ze gewoon door is gegaan tot het laken, wat ze hiervoor gebruikt heeft opgebruikt was. Dankzij quiltvriendin Thea is het nog goed gekomen met foto's voor deze dag, ik was mijn fototoestel vergeten. Dom, dom, dom.
De workshops vielen goed in de smaak, benieuwd wat we daar volgend jaar van terug zien. In de middag was de show and tell, waar weer van alles uit de tassen kwamen, de ene quilt heel klein, de andere heel groot.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Je had het weer goed voor elkaar! Mooie grote quilts, de witte vind ik heel bijzonder.
En de postzegels,heb ik al enkele keren gekocht en gebruikt natuurlijk. Ook cadeau gegeven aan een vriend die postzegels verzameld. Nu weer voor jezelf aan de slag?

Liesbeth Wessels zei

Fijn dat alles goed ging en het gezellig was. Lijkt me best leuk werk ! groeten van liesbeth

Janny de Roo zei

De zaal zat goed vol zo te zien. Dankbaar werk of niet dan..?
Die witte quilt heb eens goed bekeken, dat is niet gemaakt door een nieuweling in de quilterswereld....mooi !

miekequilt zei

Wat een opkomst. Misschien moet ik volgend jaar ook maar eens komen.

Jo Huijsman zei

Wat zul jij je tevreden voelen Aart. Dit geeft alleen maar energie en maakt de inspanning van het voorbereiden meer dan goed denk ik.