donderdag 11 april 2013

Weer tijd voor mezelf.

Dat was de afgelopen tijd moeilijk, om ook tijd voor mezelf vrij te maken. Een dag stof gesneden voor de regiodag, de volgende dag de boottocht en daarna werkbeschrijvingen maken voor dezelfde regiodag. Nu ligt alles klaar, werkbeschrijvingen en patronen bij elkaar zo'n 450 kopieën.

De basis is nu klaar voor een opdracht voor AQGO, de verf moet alleen nog drogen. De eerste keer de plooien naar één kant gestreken en alles groen geverfd, een paar dagen geleden de plooien naar de andere kant gestreken en rood geverfd, gisteren was de tussenruimte aan de beurt, die is ook groen geworden.

Het hangt ervan af van welke kant je kijkt, het levert elke keer weer een leuk effect op. Misschien heb ik er vandaag tijd voor om ermee aan de slag te gaan.

4 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een prachtige lap! Spannend wat je er van gaat maken?
Mooie kleuren.

marjolijn zei

Ziet er geweldig spannend uit. Volgens mij hoef je er niet eens veel mee te doen om een prachtig resultaat te krijgen. Goed die twee complementaire kleuren.

Janny de Roo zei

wow...dit is leuk om te zien.Een hele goede kleurenkeuze....Heb je al een idee wat je er verder mee gaat doen...? (oh dat schreef Hannie ook al, sorry)

José zei

Ben heel benieuwd wat je er mee gaat doen.