maandag 6 oktober 2014

Nieuwe aankopen.

Zaterdag in Rijswijk heb ik natuurlijk weer aankopen gedaan, maar die moesten nog gefotografeerd worden.
Bij Mijn-Eigen kocht ik een boek met idee├źn om met Brusho aan de gang te gaan en een gelli-plate om te gaan monoprinten. Bij Stof tot verven kocht ik trasfer krijtjes, een streng sari lint en een streng 'breigaren' die uit bamboe, polyamide en linnen bestaat. Deze strengen zijn onbewerkt, dus kunnen geverfd worden mocht dat nodig zijn. Bij Trapsuutjies kocht ik ook nog een stempel. Dit kwam allemaal uit mijn tas die nu weer gevuld wordt om af te reizen naar Leiden voor de cursus van Stidoc, we gaan vandaag een linosnede maken ( altijd al willen doen, maar nooit aan toe gekomen ), daarom een voorraadje printpasta gemaakt, maar dan moeten er ook nog voorbewerkte lappen mee. Ik wil ook gaan printen met acrylverf op papier, maar dat is ter plekke aanwezig.Het was even een gedoe om deze foto's te maken, zowel de foto's van gisteren als deze foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, allebei mijn fototoestellen hebben de geest gegeven.

8 opmerkingen:

miekequilt zei

Die gelli plate heb ik ook gekocht. Lijkt me leuk om mee te gaan werken.
Heel veel plezier vandaag!!

Liesbeth Wessels zei

Ik dacht gisteren al alleen maar architectuur. Er waren zeker geen winkeltjes. Maar gelukkig dit past weer in mijn beeld van jou ? Veel plezier in Leiden. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Gelukkig ben je de fijne aankopen niet vergeten! Heel bruikbaar, en fijn die grote bakjes met printverf, succes in Leiden!

mia zei

wat is brusho?

mia zei

wat is brusho?

els zei

Ja ik zou ook wel willen weten wat brusho is.
Van die gelliplaat ga je veel plezier hebben. Ik vind het altijd een beetje verslavend als ik eraan begin.
Succes in Leiden.

els zei

Ja ik zou ook wel willen weten wat brusho is.
Van die gelliplaat ga je veel plezier hebben. Ik vind het altijd een beetje verslavend als ik eraan begin.
Succes in Leiden.

Webredactie zei

Leuk, ik kijk uit naar he linosnede!!