donderdag 15 november 2012

Compositie.

De afgelopen dagen ben ik, tussen alle andere dingen die gedaan moeten worden, bezig geweest aan de composities van de workshop van afgelopen zaterdag. De eerste is een beetje mislukt,

P1040974.JPG

met de tweede ben ik meer in mijn sas. Er is een laag tule over gelegd en het oppervlak is vastgenaaid. Op de ondergrond zitten op twee plekken organza, wat er nu een beetje doorschemerd. Op die plaatsen heb ik met borduurzijde, alle 6 de draden, door het geheel geborduurd, links in ongelijke kruissteken en rechts in liggende lijnen. Die delen stonden nog op zichzelf en moesten nog verbonden worden, maar waarmee was ik nog niet uit. Gistermorgen heb ik de bak met rocailles tevoorschijn gehaald en de roze kleine kraaltjes erop genaaid, misschien moet je op de foto klikken om ze beter te kunnen zien.
Afgelopen zaterdag heb ik nog een
P1040976.JPG
interessant boek gescoord op de quiltmarkt, een boek van Sandra Meech, door haar zelf gesigneerd. Dit is nu het derde boek van haar die ik in mijn bezit heb. Heerlijk om ‘s ochtends met een kop koffie in te lezen en te bladeren. Een ander boek had ik vorige week al besteld en kon afgelopen maandag opgehaald worden. Deze is van een hele andere orde. Trees Wolffers, http://treeswolffersfiberart.blogspot.nl/2012/11/nu-al-kerst.html, had hieruit werk gemaakt, wat me interesseerde, dus heb ik het meteen besteld. Ik heb er geen spijt van, nu eerst de engelse tekst ontcijferen, daar ben ik niet zo goed in, daarna maar eens puzzelen.
P1040975.JPG

5 opmerkingen:

Quiltgroep Tinte zei

Leuk Aart, als je van iets de vertaling wilt hebben, dan mail je me maar. Van een aantal onderwerpen heb ik een vertaling gemaakt.

Hannie de Beer zei

Weer een mooi werkstukken! En de boeken lijken me ook de moeite waard. Ik heb net als jij moeite met vertalen,dus wacht ik tot ze zijn vertaald. Zo heb ik al heel wat goede boeken aan kunnen schaffen, o.a. De serie van Sandra Meech, Maggie Grey en June Barnes.
Wat hebben we toch een geweldige hobby!

Liesbeth Wessels zei

Ach Aart, neem je dat 3D boek mee. Dat wil ik ook graag inkijken ! groeten van liesbeth

janneke zei

Leuk nu resultaat van je workshop te zien. Mooi geworden.

Leny Huneman zei

Wat een heerlijk werkstuk, ben verliefd op die kleuren.
Sandra Meech was in Birmingham afgelopen augustus.
Was zo mooi haar werk in het echt te zien.
Wat ben jij super actief Aart.