zondag 18 november 2012

Handwerk en Quilt dagen.

Vrijdag en zaterdag waren, voor de 2e keer, de Handwerk en Quilt dagen in de Rijnhal in Arnhem. Voor mij wel fijn, weinig reistijd! De beurs was iets groter dan vorig jaar en er was op allerlei gebied wat te vinden.
P1040978.JPG
Net als vorig jaar was Adrian Art er te vinden, www.adrian-art.eu die ook prachtig viltwerk exposeerde. De traditionele quiltwinkels laat ik tegenwoordig links liggen, of ze moeten iets stof verkopen waar ik verder nog wat mee kan, bijvoorbeeld verven. Bij Mijn-eigen, www.mijn-eigen.nl, heb ik inkopen gedaan, waaronder het boek Fusing Fabrics van Margaret Beal, Vorig jaar had ik dat geleend bij de bibliotheek van het Quiltersgilde. Ik vond dat boek zo interessant, dat ik het nu maar aangeschaft heb. Met een volle rugtas ging ik weer huiswaarts, waar onder meer het boek en de wol met zijde, waar een sjaal mee te vilten is.
P1040979.JPG

Of het een sjaal gaat worden geloof ik niet, vaak gebruik ik dit voor andere doeleinden.

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Altijd een feestje, om tussen alle materialen en mooie dingen te neuzen! Fraai werk van Adrian Art.
En bij MIjn Eigen vind je altijd wel iets naar je gading. Ik ga eens kijken bij hun winkel hier in Veldhoven. Op Woensdag open las ik.
Succes met de wolvilt!

Anoniem zei

Toevallig was ik er gisteren ook en laat ik nou net dezelfde kleur wol en zijde bij Adrian Art hebben gekocht.
Groeten Rita D.

marjolijn zei

Dat was dus weer genieten. Heerlijk als het zo bij je om de hoek is. En ja, bij Mijn-Eigen kun je altijd slagen. Dat boek heb ik trouwens ook, is erg leuk! Succes met je nieuwe experimenten.

Leny Huneman zei

Heerlijk Aart, kun je weer lekker voort.

Liesbeth Wessels zei

Ja dat was fijn en makkelijk voor je.Prachtige inkopen.Ben benieuwd wat je met de wol gaat doen. Ik ben er niet geweest was druk met andere zaken. groetjes Liesbeth

christina zei

Jij hebt weer prachtige boeken gescoord