donderdag 13 maart 2014

Judith.

Afgelopen dinsdag eindelijk gepland om een tentoonstelling te bezoeken, het leukste was om dat met de kunstenares zelf te gaan doen. Via via heb ik haar gevonden, ik kende haar moeder en haar oma en Judith eigenlijk ook, dan kwam ze even binnenvliegen bij haar moeder als ik er ook was. Wat ze precies deed wist ik niet, de tentoonstelling is nog tot 20 maart te bezoeken in De Steeg, http://www.rhedencultuur.nl/beeld.html. Samen met Pieter van de Pol exposeert Judith haar poppen.
Dit is Tegenwind, gemaakt van allerlei afval die langs komt waaien tijdens een storm.
Dit is een familie portret! Ik heb toestemming gekregen van Judith om de foto's hier te plaatsen, de werken van Pieter van de Pol heb ik niet gefotografeerd en hier geplaatst, omdat ik daar geen toestemming van had. Zijn werken zijn heel bijzonder, de werken hebben geen titel. Ze laten eenzaamheid zien en zijn ingetogen. Na de tentoonstelling zijn we nog even langs het atelier gereden en daar stond deze beauty!
Een oud beestje, maar een werkpaard die nog steeds graag wil werken!!
Kijk ook even op de website van Judith


2 opmerkingen:

not so zen -quilts in Paris zei

Leuk Aart dat je Judith in het zonnetje zet , ik ben haar trotse tante. En met haar is de continuiteit van een familie traditie gewaarborgd ; de liefde voor textiel en oude naaimachines LOL

Hannie de Beer zei

Heel bijzonder werk! Jammer dat ik niet meer in de gelegenheid ben om te gaan kijken, als ze elders exposeert.