maandag 10 maart 2014

Resultaten paperlamination.

Het resultaat van afgelopen vrijdag zijn droog en gestreken (onder bakpapier), tegen het raam van mijn balkondeur gehangen en gefotografeerd.
Dit is het deel wat ik laatst liet zien, hiervoor is rode organza gebruikt en de afbeelding die gelamineerd is, is van een foto die ik in Portugal nam van een stuk rots met mooie lagen gesteente.
Dit is de foto die ik ervoor gebruikt heb, ik zoek altijd naar structuren als ik op vakantie ben.
Dit is het resultaat van afgelopen vrijdag, zo is het nog niet goed te zien, maar dat is eigenlijk niet belangrijk, het bewerken is veel belangrijker. Ik ga het op een witte ondergrond leggen en tussen organza en witte stof komen kleinere gekleurde lappen, draadjes enz. te liggen voor ik er met de naaimachine overheen ga. De foto die ik hiervoor gebruikt heb is van het grote kasteel van Coimbra, waar de kruisvaarders ooit vandaan gingen naar het beloofde land.


3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Het is zeker niet zo belangrijk, om de foto goed weer te geven. Juist dat vage en onderbroken effect geeft iets bijzonders. Anders zou je de foto wel gewoon op de sof kunnen printen, maar dat is juist niet je bedoeling. Mooi resultaat zo!

els zei

Mooie resultaten van mooie foto's. Coimbra daar heb ik zulke goede herinneringen aan.

Webredactie zei

Die laatste foto Aart!! Gogogo, wat een mooi startpunt!