zaterdag 1 maart 2014

Net als bij iedereen...........

.........staat mijn voortuin nu ook in bloei.
Alhoewel het niet mijn eigen voortuin is, die heb ik helemaal niet, beschouw ik dit uitzicht wel als mijn voortuin. De paarse kleur van de krokussen kleurt zo mooi als de zon schijnt. In de ochtend uren is de kleur donkerder en zijn de knoppen gesloten, maar bij de eerste zonnestralen wordt het een egale kleur paars.
Ondertussen ben ik druk aan het werk aan de opdrachten voor OWNA, de steekwoorden zijn ondergrond, teksten naaien, ontwerp over alles heen.
Ook wordt er gewerkt aan de workshop voor Art Quilt groep Oost, a.s. vrijdag is het weer zover, om een tip van de sluier op te lichten deze foto.4 opmerkingen:

Jo Huijsman zei

Een prachtig uitzicht Aart, dat is echt genieten en geeft inspiratie. Wat betreft vrijdag.............je maakt mij heel erg nieuwsgierig. Ik ben reuze benieuwd en laat mij graag verrassen door jou.

Hannie de Beer zei

Mooi zeg! Het gaat nu toch echt voorjaar worden.
succes met je voorbereidingen voor de workshop, en het borduren!

Janny de Roo zei

Jammer van die ontsierende zuil in je tuin, hier genieten we ook met volle teugen van de lentekleuren.....ik vind je borduursels heel bijzonder, vind je het niet jammer dat je weer een stof over het gebeuurde heen moet leggen....? zo iets heb ik altijd wel....maar het wordt echt mooi.

Liesbeth Wessels zei

Die tip van de sluier legt eerder een ondefinieerbare sluier over het geheel, Ik weet wat we gaan doen, maar dit plaatje ???? groeten van liesbeth