woensdag 26 december 2012

Kerstkaartenruil (vervolg)

Het vervolg vandaag van de kerstkaartenruil: ik begin links bovenaan bij de kaart van Aty, daarnaast de kaart van Nienke, http://verfvirus.blogspot.nl, rechtsboven de kaart van Hannie,http://quilts-han.blogspot.nl/. Aan de linkerkant van de middenrij de kaart van Christina,http://artquiltenismijnpassie.blogspot.nl/, in het midden de kaart van Mia,http://miadevos-weber.blogspot.nl/, rechts de kaart van Christel Sins, http://chriss-crossstitchingquilting.blogspot.nl/. Op de onderste rij de kaarten van ( links) Anita de Rooij,http://creatieveanita.blogspot.nl/ en rechts de kaart van Ineke Rens, http://ineke-rens.blogspot.nl/.
Zo dat was een heel gegoochel om alle blogadressen te knippen en te plakken. Mia de Vos zat niet in het groepje die de kaarten met elkaar hebben geruild, maar ik ken Mia van de cursus Op weg naar Art en lees haar blog geregeld, vandaar dat ze van mij in dit bericht mocht.

Door problemen met de camera van Henk, die ik niet gewend ben , eindelijk een foto kunnen maken van de laatste kaart, nl. die van Janneke,http://acastelle.blogspot.nl/. Janneke startte de kerstkaartenruil, die ik erg leuk vond, zowel het maken van de kaarten die ik verstuurde als het ontvangen van de kaarten van de andere ruilers. Iedereen hartelijk dank!

5 opmerkingen:

christina zei

Mia zit wel in de ruilgroep aart. Hannie en Ineke niet.

Dea zei

Een mooi overzicht zo, Aart, en prachtige kaarten weer.

Yvonne zei

Prachtig!

Janny de Roo zei

Hele mooi verzameling, ik moet ze ook nog plaatsen. Hoop dat vandaag te doen. Heb nog wat andere werkzaamheden liggen ivm een "Kerstreis".

Geckoboxes zei

Leuke kaartenruil! Elke keer weer spannend of er iets bij de post zit!