zaterdag 8 december 2012

Niet gedacht.

Gisteren stond in mijn agenda als een bee-dag, ik had al wel mijn voorbereidingen getroffen, alleen nog geen broodjes gehaald. Maar er werd niet afgebeld wegens het slechte weer. Netjes om 10 uur kwamen de bee-leden allemaal binnenvallen en hadden hun sloffen meegenomen, om de vieze schoenen uit te kunnen doen. Een oude handdoek deed goede zaken in de hal en het was gelijk gezellig. Ons oudste lid, net 87 jaar geworden, had wat moeite om met haar rollator door de sneeuw te komen, maar daar was het het best te lopen.
P1050049.JPG
Op de foto hieronder is de quilt van Agnes te zien, er moet nog één rand aan gezet worden, dan kan het gedubbeld en door gequilt worden. Het is een frisse quilt door de kleuren, grappig is dat het Monkey Wrench blok gedraaid is gebruikt. De blaadjes in het middenblok en in de rand zijn geplakt met Vliesofix en met de hand zijn er met borduurgaren nerven op geborduurd.
Thea heeft haar zwart/wit quilt gedubbeld en was aan het doorrijgen van de lagen en begint nu na te denken over het quiltmotief.
P1050051.JPG
P1050051.JPG
Erg leuk is dat ene rode stukje in 1 blok en dat rode is doorgezet in de rand. De anderen nog druk bezig, daar kon ik nu nog geen foto van maken. Ik heb niet zo veel gedaan, dan zorgen voor koffie, soep, broodjes, thee en de snoeperijtjes die daar bij horen.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Met zo'n weer is het altijd afwachten of iedereen komt. Maar fijn dat het is doorgegaan. Mooie quilts!

Anoniem zei

Wéér een bewijs dat paars gebruikt in quilts ECHT niet doodslaat. Wie dat ooit heeft gezegd, wist werkelijk niet waar ze het over had. Wat een juweel is die quilt aan het worden! En inderdaad, dat ene eigenwijze rode stukje in die zwart/witte quilt is enig!

Shirley zei

Gelukkig kon de bee doorgaan, gezellig is dat toch! Oh die foto's, mooie werkjes zeg, krijg spontaan zin in paars.

Leny Huneman zei

De anderen zijn doordat jij niet zoveel deed wel heel erg fijn verwend. Goed dat dat ze toch door de kou kwamen.

Yvonne zei

Met zo'n weer en toch komen.....geweldig!!!

Webredactie zei

Wat een lief vogeltje in het midden, beide quilts spreken me erg aan. Top dat jij de dames zo'n leuke dag hebt bezorgd.

janneke zei

Dat zal weer een hele gezellige dag geweest zijn. Leuke werkstukken ook.