donderdag 13 december 2012

Kwijlen.

Soms overkomt het iemand om een heleboel resten stof te krijgen, zo kreeg mijn quiltvriendin Agnes een aantal dozen met resten van iemand. Vorige week belde Agnes me en we maakten een afspraak voor gisteren. Dat was KWIJLEN met open mond.
P1050058.JPG
Synthetische stoffen, met of zonder glans. leer met of zonder glans, velours, mooie organza en veel KANT zat er in de dozen. Een deel daarvan heb ik mee genomen om misschien nog eens te gebruiken. Vooral glansleer ziet er erg mooi uit, het was er in zwart en rood. Het zwart had afgegeven op het rode leer, maar dat geeft weer een leuk effect, voor mij niet erg. Er zit ook leuke stof in met reliëf, eens kijken wat ik hiermee kan.
P1050059.JPG
Nu zijn deze stoffen in dozen opgeslagen, maar eens een plekje voor zoeken om het op te slaan. Hier ga je toch van kwijlen?

9 opmerkingen:

janneke zei

Als je nu geen ruimte genoeg hebt om alles op te bergen dan willen we van AQO wel even komen om de hoeveelheid kleiner te maken!!!!

marjolijn zei

Dat is zeker een lekbakje waard. Heerlijk kadootjes zijn dat!

Marrie-jette zei

Heerlijk om zoiets te krijgen.Veel plezier ermee.

Ineke zei

Wat ben jij verwend!!

Hannie de Beer zei

Helemaal te gek,hier gaje inderdaad van kwijlen! En mocht je geen ruimte meer hebben? hier hebik nog wel wat kastruimte over!
Veel plezier ermee!

conny's quilts en creaties zei

Dat is helemaal wat voor jou Aart, veel plezier met je nieuwe schatten!

Sonja Snijder zei

Da's nog eens een mooi kerstcadeau.
Veel plezier ermee!

Leny Huneman zei

het eerste wat je je dan afvraagt is: wat ga je ermee doen. Denk, denk, denk......

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Je blijft inderdaad kwijlen bij al die mooie stoffen. Nu er nog wat van maken............zal vast wel lukken. Fijne kerstdagen toegewenst.