dinsdag 29 januari 2013

Grabbelen en schaamrood.

Afgelopen vrijdag had ik een bee, één van de bee-leden kwam met een doosje op de proppen, waar uit gegrabbeld kon worden.

Eigenlijk begin je dan gelijk te kwijlen en wil je dat doosje meenemen, maar je bent niet de enige die aan tafel zit. Maar het einde van het liedje was, dat ik het toch mee naar huis nam. Er zit van alles tussen, maar het moet eerst eens even uitgezocht worden, want veel ligt los in het doosje. Dit komt heel goed uit, want ik ben net met iets bezig waar ik dit goed bij kan gebruiken en wat over is komt wel weer van pas bij volgende projecten.
Het schaamrood kwam zaterdagmorgen op mijn kaken, toen ik het koffertje in wilde pakken voor Amsterdam, ik had het de laatste keer gebruikt toen we naar Almelo zijn geweest. Toen ik het koffertje pakte hoorde ik iets geluid maken en wat kwam er tevoorschijn........

........ja hoor, mijn fototoestel, waarvan ik veronderstelde dat ik het op de hotelkamer had laten liggen. Na de ontdekking toen, heb ik het hotel gebeld en ze zijn nog wezen kijken of de camera er lag, maar vonden niets. Je gaat dan denken dat het in iemands zak terecht is gekomen en dat was niet zo. Gelukkig maar! Het voordeel is dat ik nu 2 camera's heb, wat een rijkdom!!


14 opmerkingen:

janneke zei

Dat grabbelbakje....KWIJLEN!!!!

Janny de Roo zei

oh oh......! komt in de beste families voor....!

Hannie de Beer zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
sylvia zei

ohhh, moet dat zo???!!........grijnzzzzz........

Hannie de Beer zei

Wat een heerlijke grabbeldoos! En ja, dit kan gebeuren, maar je het het in ieder geval weer terug!

Yvonne zei

Heerlijk, hoe je het brengt, en zo herkenbaar. Tja, wals crea kun je altijd alles gebruiken. Fijn dat je toestel terecht is.

Liesbeth Wessels zei

Schaamrood welke kleur(stoffen) meng je dan ??? Kleur staat je vast niet. En dat je kunt kwijlen was me ook nog niet opgevallen ? groetjes

Anoniem zei

Leuk doosje, dat ga je goed kunnen gebruiken in artprojekten, en ooh die vondst, heel herkenbaar. En nu heb je ene reservetoestel, altijd handig om standaard in je quilttas te houden.

els zei

Heerlijk toch, nu heb je twee fototoestellen. En inderdaad wat een heerlijk doosje. Ben benieuwd wat het eerste is dat je er uit gebruikt voor je volgende art project.
Enne.. nog bedankt voor de goeie raad op mijn blog. Helaas had ik het al verknipt!

Ineke zei

Als een kind in een snoepwinkel. Zooo leuk.

marjolijn zei

Ja, wat kan een mens toch hebberig worden. Heel herkenbaar. En fijn dat je je fototoestel weer terug hebt gevonden. Stonden er nog leuke verrassingen op?

christina zei

hilarisch

José zei

groooote grijns

Leny Huneman zei

Blij dat een ander dat ook wel eens overkomt.
Heerlijk zulke bakjes met verrassing.