woensdag 2 januari 2013

Op stoom komen.

Na al die feestdagen wordt het weer tijd om eens op stoom te komen met mijn werk en dan bedoel ik niet het huishoudelijke werk.

Aan goede voornemens doe ik niet, daar komt in de regel niets van terecht, maar om positief te beginnen heb ik deze lap maar eens gedubbeld en onder de naaimachine geschoven. Heerlijk is het weer om aan het werk te zijn.
Dit jaar begint goed met een 'nieuw' fototoestel, mijn camera was ik vergeten in het hotel net voor de kerst, maar was niet gevonden. De oplossing was dat ik de camera van Henk ga gebruiken en hij heeft een nieuwe gekocht, allebei blij! Het voordeel is dat deze camera veel betere foto's maakt, kijk maar hoe duidelijk en ik kan van heel dichtbij scherpe foto's maken.

De bladvormen die gemaakt zijn met puffpaint heb ik met een donkerblauw garen langs de lijnen genaaid met het stopvoetje, dat geeft mooie kleine steekjes, de bladvormen die met ontkleurder zijn gedaan ook. Zo krijgt elke kleur zijn eigen garenkleur.Ik had niet de juiste kleur garen voor de whiskey kleurige bladvorm, maar een oranje garen gaf uitkomst. Je kunt de steekjes nu goed zien. Hoe ik verder ga beslis ik als de bladvormen klaar zijn. Vandaag maar verder!

6 opmerkingen:

sylvia zei

mooi begin van dit jaar, Aart!! Alleen balen van je fototoestel, maar uiteindelijk word je er toch nog beter van.......:)
Enne, dank je wel voor je mooie kaart, krijgt een mooi, definief plekje in mijn 'atelier".
Liefs mij

Hannie de Beer zei

Een prima begin van het jaar! Jammer van je fototoestel, maar je bent er niet slechter mee af. Perfecte foto's heb je !

Yvonne zei

Mooi geworden. Goed begin van het nieuwe jaar! Beste wensen voor 2013!

Dea zei

Heerlijk he, om weer zo lekker bezig te zijn! Zelf vind ik het juist jammer dat de feestdagen weer voorbij zijn, want dan is de vakantie ook weer voorbij. Ik heb de afgelopen weken heerlijk veel kunnen quilten. Dat wordt vanaf volgende week weer minder. Maar jij hebt alvast weer een mooie start van het nieuwe jaar!

mia zei

Elk nadeel heeft een voordeel, wat grappiger is dat jouw ontwerp lijkt op mijn gordijnen ook blauw met bladeren, vind die van jou toch spannender, gr.mia

joke zei

Jammer van je fototoestel. Mooi werk waar je nu mee bezig bent!