vrijdag 31 mei 2013

Oranje.

Gisteren stond in het teken van het bezoek van de nieuwe Koning en Koningin in Arnhem. Het was voor mij zo dichtbij, dat ik ben gaan kijken.

Ik was niet echt vroeg, maar een mooi plekje was zo gevonden, later liep het vol met publiek, ook scholieren van de binnenstadschool kwamen in de buurt staan. Ze hadden vrolijk gekleurde 'ballen' bij zich.Veel cultuur en sport presenteerde zich. Introdans gaf een voorstelling, met achter zich het Gelders orkest, Vitesse-jeugd vormde een erehaag, Burgers Zoo had geen echte dieren meegenomen, maar de kunststof vormen gaven wel een leuk plaatje. Volgende week begint de Mode-bi├źnale, daarvan was ook een presentatie. Spijkers & Spijkers, http://spijkersenspijkers.nl, People of the labyrinths, http://www.labyrinths.nl/potl en Sjaak Hullekes, http://sjaakhullekes.com hadden mannequins aangekleed.

Even kwam het zonnetje tevoorschijn, het bliksembezoek duurde ook maar kort, 55 minuten!


7 opmerkingen:

janneke zei

Ja vind ik ook, als je zo dichtbij woont moet je even kijken.
Maar waar is de foto van de Koning en Koningin?

janneke zei

Sorry, ik zie ze al. Maar mocht je geen close-up nemen???

Hannie de Beer zei

Wat leuk ! Jij eerste rang, om de koning en koningin te zien. Heel kort dit bezoek, maar Arnhem had wel interessante presentaties!

Ineke zei

Wat leuk zo vlakbij.
Wat mij als eerste opvalt zijn die benen met die enge hoge hakken.

sylvia zei

echt leuk, maar wat kort, he?! Volgens mij gooien ze 's avonds de benen op tafel om bij te komen van al die sprintjes trekken!
maar gaaf om er een keer bij te zijn!
Dank je wel voor je leuke foto's!!!
fijn weekend, groetjes, Syl

sylvia zei

Bai de wee, de 14de komen ze in NH. Ik heb het programma gezien: 6 plaatsen in een middag.....:(
En ik heb een afspraak in den lande, dus nix niet kijken: balen!!

Anoniem zei

mooi, je ziet ze goed staan, ook al is het over het achterwerk van een zebra, sfeertje! Echt bliksembezoek, niet normaal toch?