zaterdag 7 januari 2012

Gevolgen.

Het hebben van een blog heeft diverse gevolgen, de leukste is het delen van allerlei informatie. Maar dat kan je ook weleens dwars zitten, heb ik gemerkt. Ik ging gisteren
P1030991.JPG
even langs bij trickle down fabrics, want er lagen mooie stoffen in de etalage. Nu blijkt mijn blog goed gelezen te worden, want afgelopen donderdag en vorige week was er een mevrouw uit Nijmegen langs geweest die op mijn blog de berichten had gelezen van de mooie materialen die ik hier koop. Het gevolg is dat de katoenen fluweel is uitverkocht, die zo mooi te verven was. Dus Nienke, het is op! Maar er komt steeds weer iets nieuws, deze keer een mooie kwaliteit Liberty stoffen. Ik ben blij dat door mijn berichten lezeressen op ideeën gebracht worden
P1030989.JPG
en de leukste winkeltjes weten te vinden. Natuurlijk heb ik weer leuke stoffen aan kunnen schaffen, één stof komt op de foto niet zo goed uit, de andere komt best wel een keer langs. Op de foto hiernaast wordt een stof opgevouwen die ik gekocht heb.
Ik ben natuurlijk zeer benieuwd naar de mevrouw uit Nijmegen, U kunt altijd een reactie achterlaten. Nu de katoenen fluweel op is, is er nog wel meer te vinden als ik weer ga verven. De katoenen fluweel die ik indertijd gekocht heb liggen nog te wachten op een verfbeurt.
P1030990.JPG
Zal er nog wat in dit rek voor me te vinden zijn?

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Jammer Aart! Maar volgens mij heb je weer ander leuk materiaal op de kop getikt? Ik ben benieuwd naar je verfresultaten straks!

Ineke zei

Wat een heerlijke snoepwinkel heb jij daar!

Dea zei

Wat een geweldige winkel is dat toch! Haha, als ik in de buurt woonde, zou ik waarschijnlijk ook wel even zijn gaan shoppen na het lezen van je log. De tol van beroemdheid, Aart! ;-)

Shirley zei

jemig, daar wordt je toch hebberig van, zo'n winkel? Ja het mes snijdt aan 2 kanten, je informeert en stimuleert wildvreemde dames, ojee, als dat maar goed komt!

sylvia zei

ja, je snijdt wel in eigen vlees om zo tips op je blog te zetten......;)

Webredactie zei

Oooooh die libertystoffen... Maar goed dat ik dit 'te laat' zie :-). Is het katoen? Kan het overgeverfd worden of is dat geen goed plan?