zondag 1 januari 2012

Gelukkig Nieuwjaar!!

Het is nu 2012, een nieuwjaar om weer creatief te groeien en vele blogberichten met jullie te delen.
P1030982.JPG
Het werk wat ik gisteren liet zien is om canvas heen gespannen en aan de achterkant vastgezet met nietjes. Het heeft nog geen naam gekregen, ik kon nog niets verzinnen, maar een naam krijgt het absoluut. Om alvast te kunnen starten ben ik gisteren aan een nieuw werk begonnen, het is nog een eerste opzet, waar het naar toe gaat is nog onbekend. Misschien blijft het wel een poos in een la liggen. Gelukkig worden de dagen vanaf nu weer een beetje normaal, de feestdagen zijn weer voorbij. Daar ben ik wel blij om, ik hou wel van een vast schema. De wekker om 5.00 uur zal ik de aankomende week wel weer verafschuwen, het is maar 3 keer in de week, dat scheelt. Het voordeel is wel dat ik dan lekker vroeg kan starten.
P1030983.JPG
Op de foto hieronder is de eerste opzet te zien, een tijdje terug heb ik plastic beschilderd met acryl verf en daar ben ik mee gaan vlechten, na het vlechten is de strijkbout erop gezet, om alles aan elkaar te kunnen smelten. Nu heb ik het vlechtwerk op een geverfde lap gelegd en de banen vastgezet met dezelfde kleur garen als de banen. Er zit nog geen vulling onder de stof, ik weet nog niet waar dit heen gaat en zo is er nog van alles mogelijk. Ik wens ieder een creatief jaar toe en aan het eind ‘spreken’ we elkaar wel weer wat dit jaar gebracht heeft.

10 opmerkingen:

pauline zei

Gelukkig nieuwjaar!

Liesbeth Wessels zei

Je bent het jaar in ieder geval kleurrijk begonnen. Ik wens je heel veel creativiteit toe en dat we maar veel mogen uitproberen. Ik hoop dat je alles blijft delen op dit blog. groeten van liesbeth

vilterietje zei

happy new year!!!!!:)

Hannie de Beer zei

Ook voor jou een heel bijzonder en creatief jaar gewenst. Zal zeker lukken. Je bent meteen al goed begonnen!

Dea zei

Ook voor jou een gelukkig en creatief jaar, Aart. Ik vind je werk van gisteren erg mooi geworden! Geweldig toch, dat dat allemaal met een stofdoekje begon?
Je nieuwe werk ziet er alweer spannend uit.

Quibi zei

Jij ook een gelukkig nieuwjaar, Aart!
Normaal ben ik niet zo van de moderne, art-achtige quilts, maar je roze stofdoek-project, vind ik erg mooi!

Shirley zei

Lekker aan het experimenten geslagen, het vlechtwerk ziet er strak uit, en kleurrijk, lekker oppimpen. Au, 3x per week om 5 uur op, pff, mij kan je dan opvegen na een weekje.

Marrie-jette zei

Aart en henk een goed en gezond nieuwjaar...(of had ik dat al gezegt..)..?
Hoe bevalt je poederstrijkverf?

Suus zei

Jij en Henk ook alle goeds voor 2012 met veel creativiteit.

Anoniem zei

Mooi geworden, dat plstic ziet er ook weer heel creatief uit!