dinsdag 24 januari 2012

Tweeluik-vervolg.

Gistermorgen ben ik al vrij vlug begonnen het tweede deel aan elkaar te naaien, dat ging vlotter dan deel 1, rond het middaguur zat de top in elkaar.
P1040028.JPG
Daarna was het schuiven met strookjes stof, ze zitten nu gespeld. Eerst maar eens een paar dagen tegen aan kijken voor ik ze vastzet. Ik heb een poging gedaan om de twee delen aan een lijst vast te zetten met schilderstape, beneden bij de hoofdingang. Ik heb geen muren waar ik dat kan doen en de ramen zitten hier in dit appartement alleen aan de voorkant (noord kant) en achter in de slaapkamer. Aan de lijsten beneden plakken lukte niet, dan blijft de vloer over. Op de foto zie je de stoelpoten van de stoel, waar ik op moest gaan staan om een redelijke foto te kunnen maken. Ik hoop dat deze foto minder fel is dan de foto van gisteren, ik heb iemand er mee wakker gemaakt geloof ik. Mocht dat nu weer gebeuren dan wens ik je vast een goedemorgen!

6 opmerkingen:

vilterietje zei

ze zien er allebei prachtig uit, maar ik zie het verband niet, ligtdit aan mij?:)

Ineke zei

Ook goeiemorgen Aart.Hoe langer ik er naar kijk, hoe mooier ik het vind. Het past wonderbaarlijk goed bij elkaar. Knap gevonden.

Liesbeth Wessels zei

Hallo Aart, ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik vind de linkse mooier dan de rechtse, Van die laatste wordt ik een beetje kierewiet. Doet door de drukte zeer aan mijn ogen.
De kleurencombinaties zijn zoals gewoonlijk weer prachtig, en het is duidelijk te zien dat je er van geniet om dit te doen. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Ook ik vind de linkse mooier!
Ik weet niet of ze echt bij elkaar passen? Maar het is jouw werk,dus ook jouw stofkeuze, maar ik bemoei me graag overal mee! Dus ga lekker zo door!

Ineke zei

Als je het mij vraagt (maar dat doe je niet) vind ik toch de rechtse blokken een beetje "verdwijnen" in de drukte. Ook ik vind de linkse mooier, maar als combinatie vind ik het een knappe vondst zoals ik al zei.

Dea zei

Ik vind juist die linkse ook wel erg mooi!