donderdag 19 april 2012

Gearriveerd!

Net iets meer dan een week heeft de bestelde dvd van Kerr Grabowski erover gedaan om van Amerika naar mijn
P1040284.JPG
brievenbus te komen. Ter ontspanning heb ik de eerste dvd bekeken. Daar heb ik de tijd maar voor genomen, want er was een behoorlijke vermoeidheid over me heen gevallen, niet gek na de laatste week met emoties. Hartelijk dank voor de condoleances en lieve woorden. Vandaag heb ik even iets om de zinnen te verzetten, met de bee gaan we het tegelmuseum in Otterloo bezoeken voor de Quilts en Tegels tentoonstelling. Ik was er onlangs nog geweest, een tweede keer is zeker geen straf. Eergisteren in het huis van moeder kwam ik dit kleinood tegen
P1040285.JPG
, er zal van de familie niemand in geïnteresseerd zijn, dus ik heb het maar in mijn tas gestopt. Ik heb het nooit gebruikt zien worden, maar ga dit viltachtige speldenkussen maar naast de naaimachine neerzetten. De spelden controleer ik wel even op bruikbaarheid, voor zover ik het heb gezien is er niets gaan roesten, in tegenstelling tot andere spelden die ik weleens gekregen heb van moeders. De laatste jaren zette ik knopen voor haar aan en nam dan mijn eigen naalden en garen mee. Er is nog wel een doorzichtige plastic box met het woord naaispullen erop geschreven, misschien neem ik die nog wel mee. Tijdens de regiodag hadden we een oproep gedaan om speldenkussens mee te nemen, de mooiste heeft een prijsje gekregen.
P1040260.JPG
Ze stonden allemaal op de rand van het podium, ervoor was wc-papier geplakt. Alle bezoekers kregen een stickertje en konden die op de reep wc-papier plakken. Zo was snel te zien wie de meeste stickers had. Het speldenkussen van moeder was waarschijnlijk buiten de prijzen gevallen, maar ik ga het wel koesteren!

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ik kan me voorstellen dat je dit lieve kussentje gaat koesteren!
Maar ook de hele rij met kussentjes op de Bee was een prachtig gezicht!Zo te zien en horen was jullie Bee weer een succes.En de DVD komt nu wel erg goed van pas. Even je zinnen verzetten!

sylvia zei

Kan het me voorstellen dat je zuinig zult zijn met het speldenkussentje!!
Rust lekker uit en even uit geeft weer wat afleiding en hopelijk energie!
liefs, Syl

Shirley zei

Gecondoleerd met het verlies van je schoonmoeder, en Henk met zijn moeder, een trieste week.