vrijdag 27 april 2012

Lucht.

Dinsdagavond regende het en ineens kwam er een fel licht uit het westen, oorzaak de zon kwam onder de regenwolken door schijnen en het gaf een fel geel licht, door de verstrooiing van het zonlicht door de regendruppels. Maar daarna!! Een schitterend gekleurde lucht,
P1040300.JPG
vanaf het balkon heb ik foto’s genomen om dit fenomeen vast te leggen. Als je dit ziet moet je ook meteen foto’s maken, want 5 minuten later kan het er heel anders uitzien.
Ik ben gisteren bezig geweest met verflappen die niet zo mooi zijn om zo te gebruiken met printpasta en een thermofaxscreen te zeefdrukken. Misschien kan ik die gaan combineren met de lappen die ik van Nienke heb gekregen. Ik heb namelijk ook een thermofax screen van het rozenprieel, zo dan ik de print van de linosnede gaan combineren met de prints met de thermofax screen. De lappen laat ik nog even een paar dagen drogen, we zijn toch weg dit weekend! De eerste schreden zijn weer gezet en de creativiteit begint weer langzaam terug te komen. Mijn schetsboek ligt klaar om mee te nemen, bij goed weer kan ik dan gaan schetsen aan de waterkant en op andere plekken.
P1040303.JPG
Ook gaan er een paar boeken mee!

Dinsdag hebben Jacqueline en ik de regiodag afgerond, er is een quilt achtergebleven waar nog steeds niet voor gebeld is door de eigenaresse. Als ik binnenkort de foto ervan binnen heb plaats ik die hier, maar heb je je quilt achtergelaten op 16 April in de Brink in Bennekom dan kan je hier een reactie achterlaten, zodat de quilt weer terug komt waar het hoort.

6 opmerkingen:

sylvia zei

prachtig, die luchten!!! Mooie luchten grossieren we in, de laatste maanden, nu nog wat mooi weer graag!!!
Heel veel plezier op Vlieland, ik reis een beetje mee.........
liefs, Syl

Hannie de Beer zei

Schitterend hé die lucht!
En nogmals fijne dagen op Vlieland.
Groetjes Hannie

Liesbeth Wessels zei

Prachtige foto's vanaf je balkon. Veel plezier op Vlieland, Ik hoop dat jullie mooi weer hebben. groeten van liesbeth

Ineke zei

Fijn weekend, geniet er van.

conny's quilts en creaties zei

Wat een schitterende foto's Aart! Weer inspiratie voor nieuwe quilts misschien?

Webredactie zei

Prachtige avondbeelden, wie weet wat je in Vlieland nog ziet...! Veel plezier!