maandag 2 april 2012

Nog even……

mijn blokken van de bee van afgelopen woensdag. Gisteren had ik er even tijd voor om achter de naaimachine te klimmen,
P1040199.JPG
de afgelopen dagen had ik er geen tijd voor. Afgelopen zaterdag heb ik eindelijk mijn verjaardag gevierd, het was gezellig, maar voor het zover was moest er veel werk worden verzet. Iedereen werd in een schoon huis ontvangen, de hapjes waren gemaakt en de drank in huis gehaald. We hebben het netjes gehouden, veel gebruikers zitten er niet in de familie.
Toen ik weer verder ging met het versnijden en naaien van deze blokken vielen de gebruikte stoffen me weer op, ze geven mooie lijnen en kleuren weer, dat ik er nog wel over na moet gaan denken hoe ik hier mee verder ga, wat ga ik benadrukken, welke kleur ga ik er tegenover zetten? Er zijn nu 5 blokken, waar ik 1 quilt van wil maken, met deze methode van snijden en weer aan elkaar naaien zijn vele mogelijkheden mogelijk. Misschien heb ik hier de aankomende week weer tijd voor, want over 2
P1040200.JPG
weken is de eerste regiodag die Jacqueline Arts en ik organiseren, er moet nog wel werk worden verzet voor het zover is.

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Erg leuk deze voorbeelden! Zo'n voorbereiding voor een regiodag kost best wat tijd.Maar dan wordt het ook een geslaagde dag!

christina zei

De kleuren zijn in ieder geval prachtig.