maandag 9 april 2012

Het vervolg.

Heerlijk om even geen verplichtingen te hebben. Na het zondagochtend ritueel van koffie op bed met zacht gekookte eieren ben ik weer verder gegaan met de blokken van de nieuwe moderne quilt.
P1040224.JPG
Gisteren liet ik het eerste deel zien, nu zijn er 2 delen bij gekomen. Toen ik de delen op de vloer lag, om deze foto te maken, ontdekte ik dat er toch wat onvolkomenheden in zitten. Geen man over boord, vandaag is er weer een dag, er zal wat moeten worden losgetornd. Er moet ook nog wat op maat gemaakt worden, voor het geheel in elkaar gezet kan worden. Ik heb ook nog 2 foto’s van delen van deze quilt
P1040223.JPG
in wording gemaakt en gelijk is te zien dat ik een deel heb gedraaid, omdat het niet goed was neergelegd. Ik heb geen ontwerpwand, de stukken lagen los op de strijkplank en dan heb je geen overzicht. Vandaag moet een deel maar op de vloer in de huiskamer blijven liggen en dan steeds heen en weer lopen naar de naaimachine en deel voor deel op maat maken. Je ziet ik kom de Paa(r)sdagen wel door! Ik hoop jullie ook!

4 opmerkingen:

conny's quilts en creaties zei

Lekker fleurig geheel wordt het Aart! Fijne dag gewenst

Hannie de Beer zei

Zo gaat het hier ook altijd, alles op de vloer, heb je het beste overzicht! Mooi wordt het. Succes!

Quibi zei

P*R*A*C*H*T*I*G!!! Die enkele blokken die je liet zien, vond ik maar zo zo (sorry, Aart), maar als je ze nu zo bij elkaar ziet, word ik meteen verliefd. Geweldig!!

Ineke zei

Lekker vrolijk, echt jouw kleuren volgens mij.