woensdag 14 maart 2012

Leren, leren, leren.

Je begint al jong met leren en dat gaat je leven lang door, ik hoor nog weleens iemand zeggen, als er geverfd of getekend moet worden, dat de kleuterschool lang geleden is. Natuurlijk heeft diegene wel gelijk, het is een tijd geleden, maar toen is er wel een basis gelegd waar je je hele leven van kunt profiteren. Maandagavond had ik weer cursus, het huiswerk
P1040143.JPG
bestond uit het werken met de composities die een paar weken geleden waren gemaakt. De compositie in een quiltje omzetten dus! De basis van het quiltje hiernaast heb ik al laten zien, maar ik heb er geverfd bindtouw aan toegevoegd. Deze compositie vraagt om nog een paar uitwerkingen.
Bij een ander project hield ik driehoeken over, ze leken op zeilen van een zeilboot
P1040142.JPG
en dat heeft dit quiltje opgeleverd, ik had de ondergrond een paar berichten geleden al laten zien. Deze compositie moet verbeterd worden, ik heb geen rekening gehouden met het licht. Het werken aan deze composities heeft me veel plezier gegeven, maar het kan beter!

6 opmerkingen:

Tilly zei

Vind het zelf altijd fijn om wer iets te leren, je krijgt steeds meer vaardigheden. veel plezier met het leren groetjesTilly

Marrie-jette zei

Het is heerlijk om te leren....tenminste...dingen die je leuk vindt en geen rijtjes onregelmatige werkwoorden.(wat is dat ook al weer?)

sylvia zei

vooral die onderste spreekt mij natuurlijk erg aan......:)

christina zei

Je hebt er weer een hoog tempo in. Wat een productiviteit heb je toch.

Marie-Anne-Jos├ę zei

wat maak je toch allemaal leuke quiltjes. groet Marianne

Webredactie zei

Als ik het goed heb, kan ik je vandaag fekiciteren met een heel bijzondere dag, van harte!