zondag 4 maart 2012

Opruimen en Opstarten.

Gistermorgen stonden mijn spullen nog precies zo in de kamer als ik ze vrijdagmiddag had neer gezet. Er moest gekookt worden, mail gelezen, blogs gelezen en uiteindelijk was het tijd om het moede hoofd neer te leggen. De foto’s heb ik ook nog op onze Yahoo! pagina gezet met bijbehorende onderschriften in de hoop dat ik alles nog wist. Ik heb maar één naam fout vermeld!
P1040126.JPG
Gistermorgen toen ik wakker werd was het drukte van jewelste in mijn hoofd, nieuwe ideeën borrelde weer op, maar eerst moest de tas uitgepakt worden en de naaimachine weer op zijn plek staan. Toen kon ik pas een foto maken van mijn ‘oogst’ van gisteren. Het zijn drie lagen vloeipapier, waar een bladskelet op genaaid is, eronder is nog het papier te zien waar de slijter de flessen wijn ingepakt heeft, dat wil ik wel zichtbaar krijgen. Er moet nog meer aan gewerkt worden, dat komt vanzelf een keer. Ik had van iedereen het werk gefotografeerd behalve mijn eigen werk, deze foto is nu ook toegevoegd in het foto album op onze Yahoo! pagina ( alleen voor leden te zien).
Afgelopen week werd ik bijna bekogeld met de Liebster award. De Award gooiers waren Dea, http://quiltidea.blogspot.com, Marjolijn, http://marjolijnquilts.blogspot.com en Janien, http://delappenkast.blogspot.com. Ik ben deze dames zeer erkentelijk voor de Award en de redenen die ze opgaven, waarom ik een Award moest ontvangen. Ik ben blij dat ik een hoop kan delen
index.jpg
en dat jullie, mijn lezers, het zo waarderen. Bij het ontvangen van een award hoort ook weer het uitdelen ervan, maar dat laat ik aan mij voorbij gaan. Ik kan en wil geen ranking van blogs gaan maken, elk blog wat ik volg vind ik de moeite waard, de ene om de ene reden, de andere om een andere reden. We zijn per slot van rekening niet allemaal hetzelfde, gelukkig niet! Ik hoop dat jullie nog lang van mijn proefjes, onderzoeken e.d. kunnen genieten, ook al gaan die niet altijd goed. Maar daar leer ik weer van en jullie ook, alhoewel je het meeste leert van het zelf maken van de fouten. Fouten zijn er om gemaakt te worden, zonder fouten geen leerproces. Dus eigenlijk wil ik iedereen wel een award geven, drink daar vanavond maar een klein borreltje op en geniet van je werk en je leven!!

4 opmerkingen:

vilterietje zei

helemaal goed, die award! ik heb hetzelfde gevoel, ik hoef geen award uit te delen, want alle blogs die ik volg, vind ik goed:)

Hannie de Beer zei

Zo is het Aart! Ik kijk met plezier op heel veel blogs en leer daaar ook weer van!

mia zei

Heel lief van de dames die je deze award gunt, maar net als de vorige twee spr/lezers alle blogs zijn op hun eigen wijze bijzonder, gr. mia en die borrel (oef mijn hoofd)

marjolijn zei

Leuk dit werk, Aart. Ik werd ook heel erg geïnspireerd door de dame van dit filmpje. Heb er helaas nog niets mee gedaan.
En jullie hebben allemaal gelijk hoor. Alle blogs zijn leuk en van iedereen leer je. Maar zo af en toe een extra aai over de bol kan ook geen kwaad.
groetjes, Marjolijn