woensdag 25 juli 2012

Antwoord op uw vragen.

Puff paint is prima te verven nadat de paint is bewerkt met de heatgun. Ik heb het met een klein kwastje
P1040632.JPG
zilverkleurig geverfd, verrassend genoeg droogde het heel snel, of zou dat komen omdat het nu zo warm is! Ik heb expres steeds andere kleuren genomen om verschil te maken met eerdere lagen.Nog één keer het geheel.
P1040633.JPG

Het is me nu te warm om achter de naaimachine te zitten, met dit weer kun je beter aankomende projecten uit gaan denken. Gisteren ben ik daarom naar een plek geweest die niet zoveel Arnhemmers kennen, ze razen er wel elke keer langs met hun auto’s, maar toch ligt het een beetje verscholen. Er is een berg grond vlak naast de Rijn waar muurtjes op gebouwd zijn, de jeugd kan zich hier uitleven met graffiti, er is me een paar jaar geleden medegedeeld dat deze muurtjes elke maand weer wit worden gemaakt,
P1040635.JPG
zodat de werken weer vernieuwd kunnen worden. Ik ben hier eens foto’s gaan maken, om ze op stof te kunnen printen en deze print te kunnen gebruiken voor het ‘oog’ van Chaos. Je vindt op deze plek figuren, ik ben niet bekend met de verschillende vormen van graffiti, maar je vindt er ook prachtige portretten. Ik vind het bijzonder dat er met een spuitbus en een losse pols mooie kunstwerken gemaakt kunnen worden.
P1040651.JPG

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Goed gelukt Aart!Zo zie je maar,gewoon uitproberen!
Prachtig portret in Graffiti. Ik zie hier in Eindhoven ook vaak de mooiste muren, De "Berenkuil" een verdiepte rotonde is laatst helemaal door Graffitikunstenaars beschilderd. Je zou haast een ongeluk veroorzaken als je er langs komt,door het kijken en niet opletten op het verkeer! Ik ben benieuwd naar jouw oog!

Sonja Thalen zei

Mooi die muren Aart. Ben gek op mooie muren, deuren en ramen, deze deel ik op Facebook.

Ineke zei

Ik ben dol op graffiti. Heb een aantal foto's opgeslagen maar nog niet gebruikt.Ben benieuwd,

Suus zei

Die laatste foto is erg mooi wat een kunstwerk.

Anoniem zei

Ben benieuwd wat je met die detail foto gaat doen