donderdag 12 juli 2012

Ik ben er altijd!

De laatste dagen staan in het teken van verrassingen. Tineke, http://texperiment.blogspot.nl/2012/07/let-sun-shine.html, verraste me met de uitspraak:”Omdat Aart er altijd is”. Nou ben ik de Allerhoogste niet, dus ik moest hier even om lachen. Ik bericht wel veel, alhoewel er de laatste tijd nog weleens een paar dagen achter elkaar ontbreken. De volgende verrassing gleed vanmiddag in de brievenbus,
P1040617.JPG
een zachte enveloppe met deze mooie lap, die ik kreeg van Marrie-Jette, naar aanleiding van het raden wat ze gesponnen had, http://marriette.blogspot.nl/, lees de berichten van 3 en 4 Juli er maar even op na. De lap vertegenwoordigd mijn favoriete kleuren, dank je wel Marrie-Jette, met deze lap ga ik zeker wat doen!
Verder ben ik bezig met het versnijden en naaien van de lappen waar ik laatst mee bezig was, Ik vindt de kleuren nog te braaf en het geheel nog te voorspellend, daarom is het mes er weer doorheen gegaan.
P1040618.JPG
In delen wordt alles doorsneden, soms wordt er een stuk een halve slag gedraaid, of aan een ander eind genaaid. Het rechter stuk is verschoven aan een bies genaaid, ik denk dat het nog wel een paar keer onder het mes moet. Misschien is het op 9 September al een sandwich en kan ik hem machinaal gaan doorquilten op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde in Deventer, want daar zit ik in de middag het machinale quilten te demonstreren. Meestal heb ik dan effen sandwiches bij me om van alles te kunnen laten zien, maar het is natuurlijk ook leuk om nu eens iets met kleur en vorm te gaan zitten doorquilten. Ik heb de ervaring dat er dan vragen komen met de strekking van wanneer doe je wat en waarom? Dus wil je me eens in het ‘wild’ tegen komen, dan weet je waar je me kunt vinden op 9 September.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een erg leuke verrassing,en je blokken zien er zo toch meer eigentijds uit!

Suus zei

Wat een mooie lap Aart die zal je zeker goed kunnen gebruiken, ben benieuwd wat je ermee gaat doen. Leuke blokken met de schuine repen.

Ineke zei

Wow, jij ook al zo'n mooie lap. Bijna zonde om te versnijden, maar dat hoeft ook niet perse hè. Op die andere manier ben ik ook even bezig geweest, maar vond het niet zo'n leuk werk. Het resultaat wel.

sylvia zei

't lijkt me heerlijk om jou in het wild tegen te komen.....;)
maar een middag bij je thuis vond ik ook heel gezellig! Alweer lang geleden, he!
liefs, Syl

marja. zei

wat een durf

christina zei

haha, hoe wilder hoe beter.

Webredactie zei

Goed bezig Aart! En de lap van MJ is prachtig, ik ben er 9 sept ook dus kom zeker even bij je langs!