vrijdag 26 augustus 2011

Tas inpakken.

Mijn tas is gisteren ingepakt voor de eerste dag van de Art-Quilt Groep Oost, we gaan stofverven. De pakketjes die we zullen gebruiken zullen al wel klaar staan, daarin zit: 3 lappen stof van 50 x75 cm, verf, verdikker, sojawas en coldwax. Normaal is er ochtend gereserveerd waarop we samen komen, maar voor deze activiteit hebben we maar een hele dag ingeruimd. Gevraagd is om oude kleren aan te trekken, dan kan er lekker gekliederd worden.
P1030534.JPG
Ik heb gisteren nog even deze stempels gekocht bij een woninginrichtingswinkel. Ze worden verkocht als decoratie, maar zulke mooie stempels ga je toch niet voor het mooi neerleggen, daar doe je toch wat mee. Ik had er al drie, maar die zijn veel grover van structuur, maar alle 7 stempels zitten in mijn tas om te gebruiken vandaag. Ik heb er enorm veel zin in en ik denk zelfs dat ik er op dit moment meer zin in heb dan dat anders het geval was geweest. Vanavond hoop ik met mooie kleurige lappen thuis te komen, dan moeten ze nog wel even broeien in plastic zakken voor ze uitgespoeld kunnen worden.
P1030535.JPG
Het scheelt als je met elkaar dingen uitprobeert, want thuis is er vaak een barrière om in je eentje aan de gang te gaan. Wie weet wat dit weer op gaat leveren!!

7 opmerkingen:

vilterietje zei

wow aart, wat een prachtige stempels, ik ben benieuwd wat je hiermee gaat fabriceren. veel plezier en tot....:)

Hannie de Beer zei

Prachtig deze stempels. dat moet haast wel een schitterend resultaat opleveren? Succes!

Ineke zei

Ben helemaal hoteldebotel van die stempels. Dat moet prachtig worden! Ik kan niet wachten op het resultaat.

ominous-invasion zei

Prachtige stempels heb je op de kop kunnen tikken. Ik vond er ook een paar op een rommelmarktje. Ook ik ben benieuwd naar het resultaat...

christina zei

aan je stempels zal het in ieder geval niet liggen.

Inge zei

Oh, wat een prachtige stempels, alleen al de kleur. Tja, val op blauw hè LOL
Ben erg benieuwd naar het resultaat van wat je gaat doen.

Groetjes,
Inge

joke zei

Mooie stempels Aart,
Veel plezier vandaag!
Groet,
Joke