zaterdag 20 augustus 2011

Weer gestart.

Ik moest ook wel, want de quilt die op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde komt te hangen, moest worden ingeleverd op het inleveradres. Ik had van te voren even contact opgenomen en de situatie uitgelegd. Gelukkig was er wat extra ruimte en vandaag breng ik de quilt weg.
P1030525.JPG
Er waren nog wat kleine dingetjes die ik nog moest doen, ten eerste de hoes met label. Als je op de foto klikt kun je de naam beter lezen. De naam onthul ik daarom vandaag, maar de foto van de gehele quilt komt pas op 9 September, de dag dat de tentoonstelling wordt geopend. De naam van de quilt is THE DRIFT – wat de scheur betekent. De lat lag al klaar in twee delen, in twee delen omdat de quilt in een andere richting opgerold wordt, door de fietsspaken is dat bepaald. Deze fietsspaken heb ik als baleinen in de bovenkant van de quilt genaaid, om de bovenkant van de quilt omhoog te houden.
P1030524.JPG
Henk heeft er een foto van gemaakt, omdat ik de lat vastheb om uit te testen wat ik al een tijd geleden had bedacht, ik had het nog niet uit getest. Gelukkig maar dat mijn plannen goed uitpakken! Op de tentoonstelling heb ik nummer 48, uit ervaring weet ik dat de nummers door elkaar hangen, maar in het boekje is het makkelijk op te zoeken. Ik heb de energie dus weer gevonden om achter de naaimachine te kruipen.

7 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Fijn dat je de draad weer oppakt. groeten en goed weekend Liesbeth

Tilly zei

Goed dat je weer begonnen bent. Quilt ziet er wat ik er van kan zien eg mooi en kleurrijk uit. succes met de tentoonstelling. groeten Tilly

Birgitte aka Bietje zei

Fijn Aart, dat je weer terug bent. Deze quilt is ook al zo'n beeldje. Is dat niet die quilt met die ontploffing in het heelal?

vilterietje zei

hou vast die energie, die zul je in deze tijd heel hard nodig hebben.
ontken in elk geval niet wat er allemaal gebeurd is en laat het verdriet af en toe tot je doordringen.

pauline zei

Fijn dat je weer terug bent in blogland. Uit ervaring weet ik dat je tijdens het naaien en quilten veel verdriet kunt verwerken. Vele draadjes zullen verbonden zijn met de gedachten aan je vader en zo worden die quilts heel dierbaar.
groetjes,

Hannie de Beer zei

Fijn dat je weer druk bezig bent, met allerlei dingen. En inderdaad , de tt komt er binnenkort weer aan! Je quilt is zeker een blikvanger met die mooie kleuren en bijzondere verwerkingen!

christina zei

Jammer dat ik em niet in het echt kan zien, want leiden is me echt te ver