vrijdag 30 april 2010

En de winnares is…..

………Hilde van Schaardenburg met haar quilt Nautilus. Dit jaar valt ze
in de prijzen en dat is haar zeker gegund. Als je naar Veldhoven gaat moet je deze quilt zeker even van dichtbij zien.
Ik heb een heerlijke dag gehad in Veldhoven, maar op een gegeven moment is je hoofd vol en dan kan er niets meer bij. Ik vond de quilts aan de zijkanten in de zaal goed hangen, maar de quilts die tussen de winkels hingen waren niet van een afstand te zien en vaak stoorde je elkaar. Er hingen hele mooie quilts, maar ik heb er ook gezien, die als ik ze gemaakt zou hebben, ik ze niet had aangemeld voor deze wedstrijd. De quilt hier onder vind ik erg mooi, deze is gemaakt door
Wietske Kluck. Ik volg haar blog en heb de verhalen gevolgd en nu in het echt gezien. De naam is Flow # 4.
De Laatste quilt is van Kristien Hanot en heet 'Ritme bij bladeren'. In het boekje staat een andere foto, de naam is dezelfde.

Voorlopig laat ik het hierbij en morgen neem ik een dagje vrij, het geluid van het oranjefeest is hier in huis niet te harden, alles trilt, van 2 kanten worden we belaagd door basdreunen. Beneden staat een bus van de politie met een hele macht aan personeel erbij. Wij vluchten even naar een Hotel in de bossen en genieten vanavond van een heerlijk diner en van onze rustige kamer die van alle gemakken zal zijn voorzien.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik ben benieuwd , ik rij zo naar NL,even nog een kopje koffie en een beetje in blogland kijken...
Ik wens je veel rust in ´t hotel...
Groetjes Berbel

Anja.M zei

Mooie quilt's, Wietske volg ik ook af en toe.
Zelf ga ik dit jaar niet, misschien volgende keer weer.

Oma de Ruijter zei

Toch vind ik ze meer stof versieren dan echt quilts. Naar mijn idee is het echte quilten toch meer lapjes aan elkaar naaien en die bewerken met naald en draad.
Eerlijk gezegd vind ik ze niet mooi.