zaterdag 15 oktober 2011

Verflap.

Gisteren is de verflap uitgewassen, maar de kinderlijm lost niet zo goed op in het water. De verflap hangt nu, terwijl ik dit bericht schrijf, te drogen.
P1030727.JPG
Ik zal eens kijken hoe ik de lijm kan verwijderen. Maar dat was niet het enige probleem vandaag, alleen van dat probleem heb ik geen last. Donderdagmiddag werd er aangebeld door het installatiebedrijf, met de mededeling dat er beneden bij het uitzendbureau een lekkage was en of ze mochten zoeken waar de problemen zich voordoen. Het water is afgesloten geweest om te luisteren of er toch nog ergens water bleef lopen. Dat was allemaal goed, maar terwijl het water bij ons complex was afgesloten bleef de lekkage bij het uitzendbureau maar doorlopen. De enige plaats waar ze wilden kijken was boven de lekkage en dat was het appartement van de benedenbuurman van ons. Van dat appartement heb ik een reserve sleutel en bij calamiteiten mag ik die sleutel  gebruiken.
P1030728.JPG
In de keuken geen problemen, in het toilet ook niet, zelfs in de douche geen nattigheid. Gistermorgen om 8.00 uur stond het installatiebedrijf weer voor de deur, nu met 2 man. Ik ben weer met de reservesleutel naar beneden gegaan, bij ons was alles achter het toilet droog, daar ontdekte de oudste van de installateurs een natte plek in de ruimte achter het toilet. Dan ook nog maar even kijken in de douche, daar werd nog meer water gevonden. Ik had zo’n medelijden met de benedenbuurman, zijn toilet en douche zijn nog niet zo lang klaar gekomen, na een grondige verbouwing. Het kostte mij alleen maar tijd, want ik geef geen sleutel af, maar blijf erbij. Na een mail gestuurd te hebben naar de buurman hoorde ik gistermiddag breek geluiden. Ik hoop dat het meevalt, maar ik vrees het ergste!
Ik ben gisteravond even beneden langs geweest, het valt gelukkig mee, het lek is gevonden. Nu moet de muur aan de onderkant weer opnieuw aangesmeerd worden en afgewerkt. 

3 opmerkingen:

vilterietje zei

...en ondertussen kraakten je hersenen om te bedenken hoe die kinderlijm uitgewassen moet worden:)
de lap is werkelijk fantastisch geworden!

Hannie de Beer zei

Vreselijk zeg voor je benedenbuurman! Maar je lap is prachtig geworden!

christina zei

Die lappen van jou zijn schitterend diep van kleur geworden. Nu maar hopen dat je het lijm er alsnog uit krijgt.