donderdag 13 oktober 2011

Voorwerk.

Niet alles kan in een oogwenk klaar zijn, dat is maar goed ook! Ik moet mezelf nog weleens in ruststand zetten, anders ga ik maar door.
P1030722.JPG
Gisteren heb ik het voorwerk gedaan voor een verflap, die ik voor wilde bewerken met kinderlijm, het moet nu 24 uur drogen voor ik er overheen kan gaan met printpasta. Ik heb morgen een bee, die zou bij iemand anders zijn, maar ze is verhinderd. Ik heb de 2 anderen gebeld en de bee is nu bij mij. Komt dat even goed uit, dan kan ik deze lap morgen met printpasta kleuren. Ik heb natuurlijk morgen wel de catering voor mijn rekening, maar daar ben ik niet de hele dag mee bezig. Misschien moet ik toch maar even kijken of er nog genoeg printpasta in voorraad is, anders moet ik het maken.
P1030724.JPG
Nu heb ik nog een vraag, ik heb laatst deze silk carriers gekocht, ze bestaan uit verschillende laagjes zijde, maar hoe krijg ik deze laagjes los van elkaar. Er staat er één in een oplossing van water en azijn, ik denk al een week, maar de laagjes laten niet los. Wie het weet, graag een reactie.

5 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Als je de zelfde hebt als ikkan je ze gewoon droog uit elkaar trekken.

Hannie de Beer zei

Ja, zo doe ik het ook: gewoon voorzichtig uit elkaar halen!
Leuk dat werk met kinderlijm.Ga ik ook eens proberen.Is toch uitwasbaar hé?

vilterietje zei

Geen idee, veel succes:)

marjolijn zei

Ik peuter ze ook voorzichtig uit elkaar, soms haal je er werl meerdere lagen vanaf. Daarna wat verder uit elkaar trekken, zodat ze wat dunner worden. Als je ze dan een heel klein beetje nat spuit laten ze zich in een cirkeltje leggen, even tussen bakpapier strijken en je hebt een prachtige "paardenbloem". Althans, zo zie ik ze. Ik heb ze al een paar gebruikt bij mijn glasheldertjes.
gr. Marjolijn

Quibi zei

Spannend!!