vrijdag 3 februari 2012

MMKA.

Deze afkorting staat voor het Museum voor Moderne Kunst Arnhem, sinds een paar dagen is er een leuke tentoonstelling, namelijk over Vlisco stoffen. Het bekende bedrijf uit Helmond waar gebatikte stoffen worden gemaakt. Er is nog weleens een leuke workshop aan de tentoonstellingen verbonden, deze keer ook, een quiltworkshop. Bekijk de site waarvan ik de link plaats, http://www.mmkarnhem.nl/NL/agenda/tentoonstellingen/six-yards-guaranteed-dutch-design.
DSCN0891.JPG
Ter illustratie mijn quilt Nelson’s Smile, welke voor een deel is gemaakt met Vlisco stoffen, gekocht in Kaapstad, Zuid-Afrika.

4 opmerkingen:

Shirley zei

Fleurige quilt, leuk zo'n tentoonstelling met workshops, (ik heb daar ook nog wat stof van) maar ik ga al naar Vijfhuizen, en dan zitten de kilometers er weer op voor deze maand.

vilterietje zei

wowzer:)

Tilly zei

Mooie quilt Aart, kleuren zijn erg goed gekozen. groetjes

Hannie de Beer zei

Er stond hier in krant al een leuk artikel van de Vlisco tt! Ik wil er zeker eens naar toe. Mien Boerekamp ken ik goed. Ik heb wat quilts gemaakt van vliscostoffen,en nog eentje onderhanden, naar een patroon van haar. Stond in Voetjebreed,en ik heb toen de snijmallen van plexiglas gekocht.

Jou quilt heb ik bewonderd in Cannenburgh! En Mandela ondekt tussen de blokjes!