zaterdag 4 februari 2012

Terwijl de naaimachine zoemt…….

……..sneeuwt het lekker door! Ik heb me erop verheugd om straks met de sneeuw witte lappen te gaan kleuren, maar voor Henk hoeft het niet, hij kan nu de straat niet meer op, de kans op uitglijden is vele malen groter.
Ik had gisteren een afspraak met de Art-Quilt groep Oost, maar door de weersverwachtingen, die niet erg gunstig waren, hebben we dat afgelast. Jammer, maar gelukkig dat we het afgeblazen hebben. Daardoor had ik het gevoel dat ik een vrije dag had, de dingen die ik voor vandaag had gepland zijn gisteren al gedaan, dat geeft mij het gevoel dat ik 2 vrije dagen heb.
P1040054.JPG
De top is nu gedubbeld met een stuk fiberfill, wat ik nog had liggen. Het is wel dik, maar dat geeft ook weer kansen om er gebruik van te maken. Op de top heb ik 4 cirkels vastgezet en nu ze doorgequilt konden worden zijn er cirkels omheen gezet, los uit de pols en er mag over elkaar heen gequilt worden. Op deze manier wil ik met hoogteverschillen gaan werken, bij de cirkels is dat goed te zien.
P1040056.JPG
Of ik er vandaag mee verder ga weet ik nog niet, ik wil eigenlijk ook nog naar Vijfhuizen, maar laat dat van het weer afhangen. Of het vandaag, morgen of dit jaar niet gaat worden is onbekend.

Nu uren later staan er 4 emmertjes met sneeuw en verfstof langzaam te ontdooien. De qualiteit van de sneeuw viel mij tegen, het was vrij los, een bal was er niet van te maken. Dat maakt niet uit als het de verfstof maar goed door de stof meeneemt.

6 opmerkingen:

janneke zei

Heerlijk zo'n onverwachte vrije dag! Ben zeer benieuwd naar je quilt. Ziet er spannend uit.

Liesbeth Wessels zei

Ja leuk he, ik had gister ook een vrije dag. Alleen lig er bij ons geen sneeuw, een heel dun laagje, je ziet de grond nog. Je kunt de sneeuw dus niet scheppen, en dus ook niet sneeuwverven. Van mij mag er vandaag nog iets vallen.
Leuk ziet deze lap er weer uit.
groeten van liesbeth

Shirley zei

Oeh dat ziet er al heel spannend uit! Haha, als kinderen zo blij met sneeuw, mijn moeder staat het nu ook aan te stampen, in bloempotten met een gat onderin, en dat staat in een teil, met daar onderin nog een lapje stof, gaat een kleurfeest worden!

Hannie de Beer zei

Is al een mooi werk aan het worden! Ik zou toch naar Vijfhuizen gaan als ik jou was. Gisteren zat ik er bij De Uitdaging met een demo fibermail kaarten en ATCs. Vraag me niet hoe ik thuis gekomen ben met openbaar vervoer 6 uur erover gedaan, maar het was het waard! Onze stand kreeg heel veel belangstelling! Dus? Ik zet het nog op mijn blog!

vilterietje zei

PRACHTIG!!!...en ik ben benieuwd naar je sneeuwverfresultaten:)

Elly Wijnen zei

Dat "los uit de pols" mag je meer doen, dat wordt spontaan mooi!