vrijdag 26 maart 2010

Een gewaarschuwd mens……….

Ik ben hartstikke ziek, ik waarschuw iedereen ervoor, maar nu heb ik het in alle hevigheid te pakken. Doodziek! Mijn huid ziet eruit alsof het
gemeanderd is, mijn hoofd tolt, mijn benen willen alleen maar naar de naaimachine. Als ik een andere kant op wil, dan lukt dat niet. Wat is er aan de hand. Ik krijg op dit moment zoveel plannen in mijn hoofd. Wat doe ik er tegen?
Ik schrijf ze op in een blanco boekje, met steekwoorden vertrouw ik mijn ideeën aan het papier, zodat het later zo weer op te pakken is. Het grote voordeel van opschrijven is, dat je hoofd weer een stukje leger wordt ( weer ruimte voor nieuwe ideeën). En wat gebeurt me gistermiddag, de postbode bracht me een enveloppe van Klazien, met daarin het onderwerp van de regiodag Friesland. Als ik zo door mijn blog heen loop dan valt mij op dat ik gek ben op sterren en geometrische figuren. Nu heb ik een cursus gevolgd bij Mariet Soethout in Elden bij Arnhem. De patronen van die cursus werden getekend vanuit de vierkantjes. Dat was zeer zeker leuk, maar mijn hart ging uit naar de patronen die je tekent met isometrisch papier en een passer. En waar ging deze regiodag over? Ik zeg niets meer anders breekt het zweet mij uit. Nu was ik al jaren een beetje meer of minder ziek, maar nu zijn de QUILTPOKKEN uitgebroken. KLAZIEN,
HARTELIJK DANK!!!  Straks ga ik naar Leiden, naar het textielfestival. Ik heb al een boodschappenlijstje klaar liggen en ga mijn verjaardagsgeld daaraan verbrassen! Op mijn lijstje staat puffpaint, synthetisch vilt en een heatgun. Ik waarschuw de mensen in de trein op de terugweg met synthetische kleding voor mij op te passen, want ik ben gewapend met een heatgun. En nu maar hopen dat er in de trein geen stofcontact te vinden is.

3 opmerkingen:

Klaske zei

O,jee de quiltpokken, nou is weer wat anders dan hexogonitis...
Leuk blok van de regiodag,ikzelf heb er nog niets mee gedaan, maar mijn vriendin heeft al 6 leuke blokken. Veel plezier in Leiden!!

Suus zei

Hè gelukkig je hebt een gezonde ziekte, ik schrok al. Iki ga morgen naar Leiden en zal ook vast met tas vol naar huis gaan. Maar oh jee DH is mee, moet ik me ook nog inhouden? Of ook een beetje ziek.

sylvia zei

o jee, van harte beterschap!!!
en blijf maar uit mijn buurt, ik zit ook al met mijn pootje.......hahah
veel plezier in Leiden!!!!