zondag 4 juli 2010

Ik ben er weer!!!!

Het leuke van weg gaan is thuis komen. De koffers staan nog ongeopend, maandag ga ik pas wassen. Maar de vakantie was fantastisch. Mijn jas en een trui voor koude avonden zijn ongebruikt gebleven. Na ruim een week veel pasta gegeten te hebben ben ik nu weer toe aan aardappels en groente.
P1020193.JPG
We zijn op verschillende locaties geweest, waaronder Monaco, maar ook in een tuin die ontworpen was door meneer Hanbury, die allerlei planten uit de hele wereld verzamelde en in zijn tuin plantte. In deze tuin kwam ik deze moorse toren tegen die zo al indrukwekkend was, maar nog indrukwekkender werd naarmate je dichterbij kwam. Zoveel moorse figuren die zo in een quilt zouden passen. De volgende foto is er één van zo’n figuur. Het is erg warm geweest en het geluk van de laatste zeer hete dagen was, dat het reisdagen waren in de bus met airconditioning. In 10 dagen tijd hebben we 3200 km afgelegd en 1200 liter diesel verstookt. Nog een paar cijfers zijn die van te temperaturen, gistermiddag was het op de snelweg van zuid-Duitsland naar Nederland 35 graden, net voor Keulen kregen we een onweersbui en daalde de temperatuur naar 25 graden Celsius. Na dat de regen over was steeg de temperatuur weer even snel als dat het gezakt was naar de 35 graden Celsius. Af en toe moest er wel gepauzeerd worden en dan voelde je de temperatuur, maar daarna konden we weer de bus in met air conditioning. Dat reist wel zo prettig. Ik hoop dat jullie mij niet al te veel hebben gemist, dat heb ik jullie wel! Maar vanaf nu ga ik jullie weer volgen, het zal nog wel even achterstallig lezen worden, maar daar verheug ik me wel op. Op quiltgebied heb ik niet zo veel gedaan, ik had wel wat meegenomen en daar ben ik wel mee bezig geweest, maar toen de naald uit mijn vingers begon te glijden door het zweet ben ik gestopt. Binnen kort meer daarover.
P1020194.JPG

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat je er weer bent Aart - tuurlijk hebben we je gemist!

Madammeke Ongeduld zei

blij dat je heelhuids terug bent ja

Unknown zei

Ha Aart, fijn dat je er weer bent.
Ik heb je gemist hoor;altijd als ik ´smorgens de computer aan doe, sta jij boven aan de lijst met je blog ( bij de bloggers die ik volg) nu zakte je steeds verder naar onderen.
Vandaag stond je weer bovenaan! Welkom terug!
Groetjes Berbel

MaksiTaksi zei

Fijn je bent weer terug. Miste je logjes. Fijn dat jullie een mooie vakantie hebben gehad en je laat vast nog meer foto's zien.


Lieve groetjes

Birgitte aka Bietje zei

Fijn dat jullie weer heelhuids teruggekomen zijn. Toch wel belangrijk. En natuurlijk heb ik je verhalen gemist. Was zo leuk altijd, hoe laat ik ook opstond, jij was altijd nét eerder met je blog. Maar ja, je kon de tijd dat je blog gepubliceerd werd instellen.

Die Moorse motieven vind ik ook zo mooi. Lekker strak, goed in evenwicht, lijkt ingewikkeld, maar toch goed te volgen.

pauline zei

Fijn dat jullie weer gezond thuis gekomen zijn en een leuke vakantie hebben gehad. In Nederland was het ook veel te warm om te naaien, dus hier is ook niet veel nieuws te zien (bij mij dan tenminste).
Maar nu kun je weer thuis aan de gang nadat de was is weggewerkt.
groetjes,
Pauline

sylvia zei

hoi AARt, je bent hartstikke gemist, dat begreep je al!
leuk dat jullie een fijne vakantie hadden en welkom thuis!!!
groetjes

Klaske zei

welkom terug Aart!Wat is dat een mooi patroon op die laatste foto!!

Marjolein Ztm zei

Hoi Aart,

Welkom terug op nederlandse bodem. Ik snap dat jullie erg genoten hebben. Voor de temperatuur was het biet eens nodig geweest. Hoewel ik het soms gewoon te heet vond.
En die mooie Moorse motieven. Gaan je vingers niet ontzettend jeuken.
Je ziet als het ware er al een quilt van.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Suus zei

Hè gelukkig je bent er weer. Ik begon je verhalen echt te missen hoor.
Fijne dag.
Gr Suze

Anoniem zei

Hallo Aart,

Blij dat jullie weer terug zijn. Ik volg je al een hele tijd en ook veel volgers van jou. Ik heb je "ochtendbabbels" gemist maar dat zal nu wel weer beter gaan.

Groet, Ineke