zondag 12 juni 2011

Geverfde wilde zijde.

Soms is het zo mooi wat je onder je handen onder het naaimachine voetje laat glijden. Het is zeker glijden, want de wilde zijde is zo glad, daarom ben ik met het boventransport op de machine aan het naaien.
P1030302.JPG
De wilde zijde is geverfd met procion MX, ik heb de lap laatst al laten zien hier op deze plek, maar vandaag even wat delen van deze lap. Ik ben de lap aan het sandwichen voor ik er verder mee ga, want de Amaryllissen komen op deze ondergrond. Ze zijn al geknipt, maar moeten nog even wachten. Het gaat nog wel even duren voor de lap gesandwichet is. Gelukkig duurt het weekend wat langer nu het Pinksteren is, extra tijd dus!
P1030303.JPG
Ik wil er verder niet veel van laten zien, misschien stuur ik deze quilt in wording wel in voor de OEQC in Veldhoven volgend jaar, het Thema is Flora, daarbij kan je denken aan bloemen in al de facetten, maar ook aan godinnen. Wie is er ook al mee bezig?

4 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Wat plaag je ons weer. Start een nieuw project met de mooiste lap uit zijn riante collectie. En dan mogen we ook nog niet zien wat er mee gaat gebeuren.
Je weet toch dat nieuwsgierigheid een typische vrouwen-eigenschap is?

Hannie de Beer zei

Je maakt ons wel nieuwsgierig, met deze prachtige lap!
Zullen we moeten wachten tot volgend jaar?

Suus zei

Spannend Aart, ik wist nog niet dat er al een nieuw thema was, leuk thema flora. Gr. Suze

Liesbeth Wessels zei

Ziet er nu al prachtig uit. Mooie diepe kleuren, groeten van liesbeth.