woensdag 1 juni 2011

Round Robin 2011 (3).

Vandaag mogen we de randen laten zien, die gemaakt zijn voor de Round Robin 2011. Een raar gevoel is dat, nu ik dit bericht schrijf is het 3 april, ik heb het blok net koud binnen en heb de rand er al omheen gemaakt. Toen ik het idee kreeg ben ik er gelijk maar mee aan de gang gegaan. Er was wel een moeilijkheid, want mijn voorgangster had een afgesloten rand om het middenblok gemaakt. Ik heb het weer open gebroken, door de punten en de kleuren uit het middenblok terug te laten komen.
P1030104.JPG

De vorige keer was ik niet zo snel, het moet nu alleen een tijdje wachten voor het doorgestuurd wordt. Voor de duidelijkheid, ik heb gewerkt aan de quilttop voor Patricia Soubry, ik hoop dat je het leuk vindt Patricia. Ik heb gewerkt op een ondergrond, de onderrand kon ik in één geheel tekenen en naaien, maar de linker rand bestaat uit 4 blokken. De volgende die aan deze top verder mag is Marcha, ik wens haar veel succes en plezier, want dat heb ik hiermee ook gehad. Ik heb het idee dat het elke keer moeilijker wordt om iets te verzinnen, of dat zo is weten we in de volgende rondes.
De Round Robin 2011 loopt in 2 groepen, de ene groep werkt met antieke stoffen, daarvoor kun je terecht bij Tertia, http://terraysleven.blogspot.com, Klaske, www.kittyquilt.blogspot.com, Els, http://kaydie.web-log.nl, Liesbeth, http://kleurrijkleven.blogspot.com en Conny, www.connysquilts.blogspot.com. De andere groep werkt met felle kleuren, daarvoor kun je terecht bij Yvonne, http://www.quibiquilts.web-log.nl, Marcha, http://www.crea-marcha.blogspot.com, Liesbeth, http://kleurrijkleven.blogspot.com en Conny, www.connysquilts.blogspot.com.  Jullie hebben waarschijnlijk gemerkt dat de laatste 2 blogadressen bij beide groepen voorkomen, dat klopt, zij maken de Round Robin 2011 zowel met felle kleuren als met antieke kleuren.

7 opmerkingen:

conny's quilts en creaties zei

Wat een mooie bijdrage Aart. Elke keer is de uitdaging groter vind ik ook om er iets moois bij te maken! Veel plezier met de volgende ronde!

Terray zei

Je was dus vroeg klaar :-)
Spannend elke keer weer he, maar het is je goed gelukt. Ben superbenieuwd naar het eindresultaat.

Groetjes
Tertia

Liesbeth Wessels zei

Je was dus heel snel! Dat is ook beter dan de laatste dag nog hard te moeten werken! Je hebt het "te besloten zijn"goed opgelost. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Heel mooi jou bijdrage! Alleen snap ik nog niet goed hoe het werkt? Krijgt straks een ander jou mooie rand?
Ik ben ook erg benieuwd naar het eondresultaat!

Klaske zei

Mooie rand Aart!! Ben erg benieuwd hoe de RR er in z'n geheel uit komt te zien..

Els zei

Wat een vrolijke rand heb je gemaakt!

Quibi zei

Mooie rand heb je gemaakt, Aart! Ook ik had meteen een idee voor een rand om het blok van Conny, maar na de helft genaaid te hebben, kwam er weer van alles tussen. Dus was het toch nog haasten. En dan mag je eindelijk het resultaat laten zien en ben ik met vakantie... Haha, maar nu staat mijn rand ook op m'n blog. Groetjes, Yvonne