dinsdag 14 juni 2011

Wat heb ik me nu weer op mijn hals gehaald.

Dit zei ik gisterenmorgen tegen Henk, zijn reactie was dat ik dat wel meer zei en dat het daarna altijd mee viel. Daar had hij wel gelijk in! Waar was ik mee bezig? De zijde
P1030308.JPG
stukken van de Amaryllis zijn op de ondergrond gestreken. De randen van de bloemblaadjes heb ik met een zigzag steek vastgezet met de vrije voet. Dat was een hoop gedraai. Daarna ben ik begonnen de bloemblaadjes in te kleuren met de BSR-voet, daarbij heb ik ook stukken organza gebruikt. Maar soms moet ik lijnen doortrekken van de bloemblaadjes met een potlood, dat is soms niet zo makkelijk, maar ik kom er wel uit.
P1030309.JPG
Dit bloemblaadje is al gedeeltelijk bewerkt, nu de rest nog!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat wordt wel heel erg mooi Aart. Leuk om je hierin weer te gaan volgen. Volgens mij heeft Henk helemaal gelijk - het komt wel goed met dit quiltje.

Anoniem zei

Hoi Aart Ik heb gisteren zijde organza geverft om een klaproos te maken...Lastig spul he?....Maar ik ga dapper verder en kan nu mooi volgen hoe jij dat doet!
Groet marrie-Jette.

Tilly zei

Ziet er spannend uit Aart, blijf het volgen. groeten Tilly

joke zei

Ziet er mooi ui, ik ben benieuwd naar de rest.
Groet,
Joke

Liesbeth Wessels zei

Goed dat jij Henk hebt voor feedback. Je kunt wel denken waar ben ik aan begonnen, maar het ziet er al weer schitterend uit. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Volgens mij maak je jezelf teveel zorgen? Gewoon zo doorgaan! Het is altijd zo, tenminste bij mij,dat het prima lukt naarmate je bezig bent.Voorzichtig met een potlood,soms gaan de lijntjes er niet uit,zou jammer zijn van al je werk. Succes!

Anoniem zei

Wat wordt dat een beauty!
Groet, Ineke